Connect with us

Hírek

A Lufthansa most ággyá alakítható üléssorokat kínál

A Lufthansa most ággyá alakítható üléssorokat kínál

Kényelmetlenül érzed magad a hosszú járatokon? Van egy jó hírünk számodra. Felár ellenében most bármelyik turista osztályú utas igénybe veheti a Lufthansa egyes hosszútávú járatain a Sleeper’s Row szolgáltatást, amely fekvőhelyet és további szuper előnyöket is nyújt az utasoknak.

Kényelmes ruha és persze sok víz a kulcsa, hogy egy hosszabb repülőút után is megmaradjon az életkedvünk. Hogy mi segíthet még? A Lufthansa megadta a választ, ággyá alakítható üléssorokat kínál. A Sleeper’s Row elnevezésű üléssorok a turista osztály három-négy székből állnak, amelyeket az utasok egyben, ágyként vehetnek majd igénybe. Emelett az utasok elsőbbségi beszállásra is jogosultak lesznek, illetve egy üzleti osztályú kényelmi csomagot, továbbá párnákat, takarót és fekvőbetétet is kapnak.

Hasonló célú koncepcióval előállt már az Air New Zealand is. Economy Skynest elnevezés alatt a légitársaság hat teljes hosszúságú fekhelyet alakít ki a turista osztályon. A szolgáltatáshoz párna, takaró, füldugó és saját függöny is jár majd.

A Lufthansa által indított ajánlat egyelőre december közepéig érhető el a Frankfurt és Sao Paolo közötti LH 506/507 járatokon, a három székért 220 euró a felár, a négyüléses sorért 260. A szolgáltatást a check-in során vagy beszálláskor lehet majd megrendelni.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top