Connect with us

Király repjegyek

LOT repjegyek! Európa, Amerika és Ázsia is akciós!

LOT repjegyek! Európa, Amerika és Ázsia is akciós!

Hosszas autókázás helyett, Budapestről repülővel Dubrovnikba vagy London kellős közepébe. Közvetlen járat a magyar fővárosból New Yorkba? A LOT repjegyekkel nem lehet mellélőni. Nézd meg januári akciójukat és foglalj, amíg nem késő. Ugyanis ezek a repjegyek sem lesznek itt örökké.

Advertisement

A felhozatalban megtalálod a fenséges Krakkót, a lengyel fővárost Varsót, a középkori Dubrovnikot, de olcsón foglalhatsz Szófiába, Várnába és Bukarestbe is. Valamint nem hiányoznak a további nagykedvencek sem, mint New York, Chicago, Szöul, Delhi és Tokió is.

Akciós LOT repjegyek!

Közvetlenül Budapestről

A LOT légitársaság tavaly májustól repül közvetlenül a két nagyváros között. A repülőgépek heti kétszer, hétfőn és csütörtökön 11:45-kor hagyják el a budapesti repülőteret és délután fél négykor szállnak le a New York-i John F Kennedy nemzetközi reptéren. Tehát kevesebb, mint 10 óra kell ahhoz, hogy a Nagy Almában találd magad.

Üdv a fedélzeten

A Dreamliner a vasmadarak egyik legszebbje, a fedélzet a LOT színeiben pompázik, mondanom sem kell, hogy tágas, letisztult, kényelmes székekkel ellátva. A férőhelyek száma 252, ebből 18 business class, 21 prémium turista és 213 turista. 

Kényelem az első helyen

A repülőgép ablakai központilag sötétíthetőek, a légiutas-kísérők egy gombnyomással tudják világosítani vagy ellenkezőleg, besötétíteni az ablakokat. Nem utolsósorban ez megkönnyíti az időzóna átállást is. A Dreamliner 787-en jobban megy az alvás is, a fedélzeti nyomás alacsonyabb, mint más gépeken, ami kevesebb fejfájással, hányingerrel és szédüléssel jár.

Szórakoztató rendszer turistán is

Bár közvetlen járat, mégis majdnem 10 órát töltünk a felhők felett. A LOT szórakoztató rendszeréből nem hiányoznak a legújabb kasszasikerek és zenék mindenki stílusának megfelelően. Sőt, a jövőben az (IFE), a lengyel légitársaság szórakoztató rendszere magyar nyelven is elérhető lesz.

Jókat enni-inni a fedélzeten is

Nem is tudom miért, de felszállás után mindenki az ételeket várja a leginkább. A LOT-nál ezzel sincs semmi gond, finom ételeket szolgálnak fel, pontosabban turistán kétszer, az első menü a felszállás után a második leszállás előtt érkezik. Ha megkívánnád a Premium Economy menüjét 12 órával a felszállás előtt, 7.500 Ft-ért megvásárolhatod a My Premium Menu-t. Garantáltan úgy fogod magad érezni, mintha étteremben ennél – előételek, friss saláták, sajtok és finom meleg ételek, valamint gyümölcssaláták és a csokis desszert sem hiányoznak.

Minden repjegyhez nagy poggyász

A turistán utazók 8 kg-os kézit és 23 kg-os feladott poggyászt vihetnek magukkal. De nem árt észben tartani, hogy otthonról üres bőrönddel indulj, mert New York egy bevásárlós nap nélkül nem az igazi.

Luxus egy kis plusz pénzért

A LOT premium economy osztályát volt szerencsém a saját bőrömön is kipróbálni. Mondanom sem kell, hogy hatalmas élmény, az utazás kényelmes, a légiutas-kísérők végig ott sürögtek-forogtak a utasok körül. A beszállást követően pezsgővel fogadtak és a felszállást követő pár percben már fel is szolgálták a finom menüt. A turistához hasonlóan kétszer, felszállás után és leszállás előtt hordják az ételeket, de ne műanyag evőeszközökre gondolj, premium economy-n porcelán tányér és rendes evőeszköz jár. Nem árt még tudni, hogy premium economy-n 2 db 23 kg-os poggyász vihetsz magaddal.

Számomra a leginkább meglepő a business osztály, van, hogy 380 ezer Ft-ért lehet foglalni retúrjegyet Budapest New York járatra. Lehet, első látásra soknak tűnhet, de más légitársaságokkal összehasonlítva nagyon kedvező árnak számít. És tudod mi mindent kapsz ennyi pénzért? A reptérre érkezve természetesen ingyenesen pihenhetsz a business váróban, a gépre 3 x 32 kg poggyászt vihetsz (igen, jól látod), elsőként szállsz a gépre, majd következik a pezsgő, felszállás után jönnek a jobbnál jobb ételek és az első osztályú borok. Majd tele bendővel pihenhetsz a kényelmes ülőhelyeden, de beszéljenek helyettem a képek.

Ha nem szívesen maradnál le a legjobb ajánlatokról, figyeld az odlalunkat. 😉

LOT business osztály

Made in USA

Technikai szempontból a Dreamliner igazi forradalom a repülés történetében. Ez a kétmotoros, szélestörzsű repülőgép 50% kompozit anyagokból áll. A kialakítása miatt könnyebb, kevesebb üzemanyagot fogyaszt és hosszabb hatótávolsággal rendelkezik. A szárnyak egyedülálló kialakítása csökkenti a légellenállást. Emiatt kevésbé érzékelhetjük a turbulenciákat. Viszza a játékra!

Fényképek forrása: lot.comKattintson a megjegyzésre

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Utazz a zöld zónába: Spanyolország repjegyek 11 070 Ft-tól! https://t.co/wpIZzFVZpIMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 óra
Ciprusra utazók figyelmébe: a beutazás feltételeiről! https://t.co/XJ3G9q8doIMennyi ideje jött ki ez a hír? 9 óra
NAP AJÁNLATA: Nyaralj a ciprusi tengerparton 75 900 Ft-tól! https://t.co/qAZdJpgRR2Mennyi ideje jött ki ez a hír? 10 óra
Magyarország szigorítja az országba történő belépés szabályait! https://t.co/1f4J8Noj1MMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Törökországban nyaralnál? Megteheted! Július 15-től újra repül Budapestre a Turkish! https://t.co/OuhvwMdukkMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Egyedülálló olasz kincsek elsőrangú utazási csomagokban! https://t.co/Ic0NXAABhzMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
NAP AJÁNLATA: Kikapcsolódás a felhők között 35 900 Ft-tól https://t.co/tlKQIDk9VZMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Friss: július 16-tól újra repül Budapest és London között a British Airways! https://t.co/tj5swD3koSMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Görög repjegyek a főszezonban most 9 900 Ft-tól! https://t.co/OQhutUSAk6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
European Best Destination – top 15! Vedd nyakadba Európát! https://t.co/YqLjQcxxCVMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top