Connect with us

Király repjegyek

LOT AKCIÓ!! New York, Chicago, Miami 133 900 Ft-tól

LOT AKCIÓ!! New York, Chicago, Miami 133 900 Ft-tól

Megcsodálni New Yorkot az Empire State Building tetejéről? Sütkérezni Miami homokos partjain vagy inkább nekivágni a 66-os útnak Chicagóból? A döntés rajtad áll, mi viszont hoztunk neked 3 repjegyet a LOT légitársaságtól. New Yorkba és Chicagóba közvetlenül repülhetsz, Miamiba egy átszállással Varsóban és a repjegyek ára tartalmazza a fedélzeti ellátást és a feladott poggyászt is. Az óceánon túlra pedig az ultramodern Dreamlinerrel utazhatsz. Nézd meg a repjegyeket és foglalj, mert az ajánlat csak május 31-ig él.

New York 133 900 Ft

✅ időpontok: október – 2020 április között ✅ közvetlen járat ✅ 23 kg poggyász 

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Chicago 133 900 Ft

✅ időpontok: október – 2020 április között ✅ közvetlen járat ✅ 23 kg poggyász 

Repjegy  FOGLALD LE ITT

Miami 174 900 Ft

✅időpontok: november – december között ✅1 átszállás ✅23 kg poggyász 

Repjegy  FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top