Connect with us

Hírek

Ezek lehetnek 2021 legnépszerűbb úti céljai

Ezek lehetnek 2021 legnépszerűbb úti céljai

Úgy tűnik a 2020-as bezártság után a nyaralni vágyók többsége minél messzebb akar majd jövőre utazni… Az all inclusive üdülőközpontokat üzemeltető Club Med így a legfrissebb Google-keresések alapján próbálta megjósolni, melyek lesznek a jövő év slágerdesztinációi, már ami a briteket illeti.

A koronavírus mentén kialakult helyzet számos kérdést felvet az utazás kapcsán. Bár sem virológusok, sem jogászok nem vagyunk, azt azonban már most sejthetjük, melyek lesznek a jövő év legnépszerűbb desztináció. Az all inclusive üdülőközpontokat üzemeltető Club Med a legfrissebb felmérései alapján a 2020-as bezártság után a nyaralni vágyók többsége minél messzebb akar majd jövőre utazni. 2021-ben tehát egyértelműen hódít az egzotika, a keresési lista élén a Maldív-szigetek, és ugyanezen ok miatt Mexikó, és Thaiföld is szerepel.

A listán Európa is helyet szerzett magának. Törökország, Spanyolország és Málta mellett, a portugál nyaralóhelyek iránt is magas a kereslet. A teljes lista alább:

 1. Maldív szigetek
 2. Mexikó
 3. Thaiföld
 4. Törökország
 5. Spanyolország
 6. USA
 7. Málta
 8. Portugália
 9. Mauritius
 10. Dél-Afrika
2021 legnépszerűbb úti céljai


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

 • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
 • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
 • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top