Connect with us

Hírek

Krétára indít új járatot Budapestről a Wizz Air légitársaság

Krétára indít új járatot Budapestről a Wizz Air légitársaság

Már a nyári vakációt tervezed? Van egy jó hírünk a számodra! Június 13-tól a magyar fővárosból a Kréta szigetén található Haniá (Chania) repterére is közlekedik a Wizz Air légitársaság.

Június 13-tól a magyar fővárosból a Kréta szigetén található Haniá (Chania) repterére is közlekedik a Wizz Air. A légitársaság foglalási rendszere szerint a járatok hetente két alkalommal, szerdánként és vasárnaponként közlekednek majd a két város között. Emellett a légitársaság foglalási rendszer szerint június 17 és szeptember 9 között, hetente egy alkalommal csütörtökönként Debrecen és Szantorini szigete között is közlekednek majd járatok.

Május 14-én nyit Görögország a turisták előtt

Görögország éppen a napokban közölte, hogy május 14-től megnyit a turisták előtt: a koronavírus ellen beoltott, valamint a negatív teszteredményt produkáló külföldiek beléphetnek majd az országba. Arról, hogy az orosz és a kínai vakcinával oltott utazókra pontosan milyen szabályok vonatoznak majd, eddig még nem érkezett információ.

A bejelentés után a görög szállodák iránt drasztikusan megnőtt az érdeklődés. Vannak olyan hotelek, amelyek már a kapacitásaik 70%-át megtöltötték májusra és júniusra – közölte a SchengenVisaInfo.com.

Kréta szigete

Foglalj most! Repjegyek Görögországba

(Forrás: Airportal.hu, Wizzair.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.3/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top