Connect with us

Hírek

Újabb, a járvány miatt bevezetett korlátozásokat oldanak fel Izraelben

Újabb, a járvány miatt bevezetett korlátozásokat oldanak fel Izraelben

Újabb, a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat oldanak fel Izraelben: nyitnak a turistalátványosságok, strandok és zárt helyen is szabad rendezvényeket tartani.

Újabb, a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokat oldanak fel Izraelben. A kabinet csütörtök este döntött a szórakoztatóipar megnyitásáról, miután a magas fokú átoltottság nyomán folyamatosan javulnak a járványügyi adatok. Az új szabályok értelmében zárt csarnokokban – ahol az ülőhelyek száma meghaladja az ötezret – legfeljebb a helyek 30 százalékán tartózkodhatnak emberek. A kisebb, zárt létesítményekben a résztvevők száma nem haladhatja meg az ezret, valamint a terem helyeinek a felét.

Megnyithatják továbbá a szabadtéri uszodákat, strandokat és több turistalátványosságot is. A szabad ég alatti medencéket és parkokat a beoltatlanok, köztük a gyerekek is látogathatják. Emellett megjelennek a koronavírus-gyorstesztek is. A szállodákban ezentúl ezekkel ellenőrzik a még nem oltható 16 év alatti gyerekeket, és ilyen, negatívnak bizonyuló tesztek után léphetnek be azok is, akik valamilyen okból nem oltatták be magukat.

Külföldiek beutazása főszabály szerint egyelőre nem engedélyezett, csak egyes, az izraeli bevándorlási hivatal által meghatározott méltányolható esetekben, előzetes engedélykérés alapján. A belépésre jogosultak köre elérhető itt.

Kedvezményes repjegyek Izraelbe

Izraelben

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(Forrás: MTI, Konzuli Szolgálat)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top