Connect with us

Hírek

Március 31-ig érvényes, korlátlan EXPO belépőt kapsz Emirates jegyed mellé

Március 31-ig érvényes, korlátlan EXPO belépőt kapsz Emirates jegyed mellé

Újabb örömhír Dubajból. Az Emirates újabb akcióval készült az EXPO kiállítás kapcsán. Eddig Emirates jegyekhez egynapos EXPO belépő járt ingyenesen, 2022. február 10-től pedig már korlátlan belépő, ami egészen a kiállítás végéig, 2022. március 31-ig érvényes.

Sőt a 2022. február 10-e előtt igényelt egynapos belépőket beválthatod korlátlanra az EXPO kasszáinál.

További információk és feltételeket, itt találhatók.

Továbbá emlékeztetlek, hogy az Emirates továbbra is ingyenes biztosítást kínál arra az esetre, ha az utazásod során megfertőződnél koronavírussal. Tehát ha pozitív lennél, a dubaji székhelyű légitársaság megtéríti minden egészségügyi kiadásod, karantén – és hazautazási költséged. Ez minden foglalás esetén automatikusan érvényes egészen 2022.március 31-ig a pelikan.hu- n keresztül vásárolt jegyek esetében is. És bónuszként minden Emirates jegy módosítható, akár időpontot akár úti célt szeretnél módosítani.

Ingyenes belépő, gazdag programválaszték, mindenki számára nyitott kiállítás

Az Egyesült Arab Emírségek idén ünnepli fennállásának 50. évfordulóját, és az ingyenes belépővel még több embert szeretne motiválni a legnagyobb kiállítás megtekintésére 2021/2022 fordulóján.

Az Expo 2020 Dubai látogatóinak legalább egy darab oltással, vagy egy 72 óránál nem régebbi negatív teszttel kell rendelkezniük. A PCR-tesztek ingyenesek, ha felmutatod az EXPO jegyed a DHA tesztállomáson.

Water Future

Az EXPO 2020 nyitvatartási ideje

Az Expo 2020 kiállítás hat hónapon keresztül, 2021. október 1-től 2022. március 31-ig tart. A kiállítások a hét minden napján, szombattól szerdáig 10:00-00:00, csütörtöktől péntekig pedig 10:00-02:00 között várja a látogatókat.

EXPO 2020 Dubai

Akciós repülőjegyek Dubaiba az Emirates légitársasággal

A 2020 júliusától Dubaj nyitva áll a külföldi látogatók előtt, abban az esetben, ha az utas negatív COVID-19-tesztet tud felmutatni, mielőtt belépne az országba.

Az EXPO 2020-on a WHO által elfogadott vakcinákat ismerik el, ezek a Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson. A kiállításra azonban oltás nélkül is ki lehet jutni, ahogy fentebb is említettük – egy PCR tesztnek köszönhetően.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top