Connect with us

Király repjegyek

KLM AKCIÓ: Zanzibár Budapestről 152 900 Ft-ért

KLM AKCIÓ: Zanzibár Budapestről 152 900 Ft-ért

Hakuna Matata!! Zanzibár Budapestről a KLM-mel most 152 900 Ft-ért foglalható. Ha te is szívesebben nyaralnál télen, akkor foglalj mint a villám, mert a repjegy ezen az áron csak július 27-ig érhető el. Ahogy azt említettük, utadat Budapesten kezded, majd következik egy átszállás Amszterdamban és egy Nairobiban, ezután már csak élvezned kell az Indiai-óceán kellemes hullámait!

Zanzibár Budapestről 152 900 Ft

✔KLM ✔limitált akció ✔főszezon is ✔nagy poggyász

BudapestAmszterdamZanzibárNairobiBudapest
NairobiAmszterdam
152.900 Ft Foglalj

Strandok, mint a paradicsomban és az óceán, amely szinte eltűnik

Zanzibárnak tökéletes strandjai vannak, amelyek hosszas kilométereken át húzódnak. A vakítóan fehér homok, annyira finom, mint a liszt és ehhez az Indiai-óceán türkizkék színekben pompázó vize. A zanzibári természeti színházhoz hozzátartozik az apály/dagály. Néhány helyen több száz méterre is visszahúzódik az óceán, a helyén kagylókkal, tengeri csillagokkal és algákkal teli apró kis pocsolyák maradnak. A helyiek mindennap összegyűjtik ezeket a finomságokat, majd hagyományos ételeket főznek belőlük. Néhány óra múlva az óceán visszatér és a vízhőmérséklet olyan meleg lesz, hogy azt fogod hinni termálvízben pancsolsz.

Történetek, amelyektől kiráz a hideg

Zanzibár rendkívül érdekes, de sötét történelemmel rendelkezik. A 15. században, Kelet-Afrika nagy részével együtt portugál gyarmat volt. Az európai uralmat később Omán váltotta fel, mivel a portugálok után ők hódították meg a szigetet. Évtizedeken át Zanzibár volt a rabszolga kereskedelem központja – a fogva tartottakat az Indiai-óceán, a Közel-Kelet és India számára is szállították. Nők, férfiak, valamint a különböző afrikai országokból származó gyermekek kénytelenek voltak elhagyni otthonaikat, majd szörnyű körülmények között “adták el őket” Zanzibár rabszolga piacán.

Fűszerek, banánok és parfümök nyomában

Zanzibár egyik leghíresebb látnivalója az úgynevezett Spice Tour. Látogass el a helyi ültetvényekre, és less be a „kulisszatitkokba”, hogyan is termesztik és dolgozzák fel a világ legjobb fűszereit. Nem csoda, hogy Zanzibárt a szegfűszeg és a vanília szigetének is nevezik. De ezzel a párossal még koránt sincs vége – az ideális klíma és a termékeny talaj kombinációja tökéletes feltételeket teremt a termesztéshez.

A túra során megtanulhatod, hogyan néz ki a kávébab, hogy csak egyfajta bors létezik, színe az érettségtől és a feldolgozástól függ, meglátod miből származik a jód, azt is hogy a szerecsendió pókemberre hasonlít, valamint azt is, miért olyan egészségesek a helyiek és nincsen semmi szükségük gyógyszerre.

Zanzibáron nekünk is votl szerencsénk nyaralni. Mondanom sem kell, hogy hibátlan volt. Ha érdekel, hogyan lehet olcsóbban kihozni az utazást, olvasd el beszámolónkat.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top