Connect with us

Király repjegyek

Kényelmesen Amszterdamba: akár már 29 900 Ft-tól!

Párizsnak van Eiffel tornya, Londonnak a Big Ben és mi dominál Amszterdamba? Ha úgy gondolod, hogy hiányzik egy tipikus szimbólum, akkor tévedsz, az egyedi hangulat az, amit máshol nem találsz. A vízen fekvő város mindenki számára tartogat valami újat. Minden a 12. században kezdődött, amikor egy kis közösség Amsztel folyó mellett alapított egy kicsi falucskát. Fokozatosan az egyik legmultikultibb és legliberálisabb város lett belőle. Amszterdam tele van művészettel, jó ételekkel, gyönyörű tulipánokkal és kedves emberekkel. Ha ez minden nem lenne elég, csatoltunk pár képet, amelyek biztosan meggyőznek, hogy Amszterdamba vedd az irányt. Szuper időpontokat egészen februártól áprilisig találsz, valamint a KLM légitársasággal repülhetsz a csatornák városába.

Budapestről Amszterdamba már 29 900 Ft-ért

????Időpontok ITT????

Ha érdekel mi mindent tudsz megnézni a városban, olvasd el Amszterdam legjobb látnivalóiról készült cikkünket.

Lacný Amsterdam z Viedne

Amsterdam múzeá

Amsterdam ľoďka

Amsterdam kvety

Víkend v Amsterdame


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top