Connect with us

Hírek

Kedvezményt kapnak a Wizz Air utasai a reptéri COVID-tesztközpontban

Kedvezményt kapnak a Wizz Air utasai a reptéri COVID-tesztközpontban

Együttműködési megállapodást kötött a Wizz Air és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő koronavírus-tesztközpontot üzemeltető Universal Medical Solutions…

Együttműködési megállapodást kötött nemrégiben a Wizz Air és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő koronavírus-tesztközpontot üzemeltető Universal Medical Solutions, így a légitársaság utasai kedvezményesen vehetik majd igénybe a vizsgálatokat. A kedvezményes tesztelési ár egy hétnél nem régebbi vagy még fel nem használt, jövőbeli időpontra szóló Wizz Air-repülőjeggyel vehető igénybe.

  • A jelenleg elérhető adatok szerint a PCR tesztet 19 500 helyett 18 500 forintért, az antigén gyorstesztet 11 000 helyett 9 900 forintért, az IgG antitest gyorstesztet pedig 7 000 helyett 6 500 forintért végzik el a Wizz-utasai számára.

Hogyan működik a repülőtéri tesztelés?

  • A PCR tesztet, vagy antigén gyorstesztet időpontfoglalás nélkül lehet elvégeztetni. A tesztek elvégzéséhez csupán online regisztráció szükséges, amely okostelefon vagy számítógép segítségével elvégezhető a https://bud.umedhub.com/ weboldalon.
  • A PCR teszt eredményéről a tesztet követő 24-48 órán belül elektronikus értesítést kapnak a szűrést igénybe vevők. A PCR teszt hatóságilag meghatározott ára 19.500 Ft.
  • Az antigén gyorsteszt eredményéről a tesztelést követő 15-20 percben, szintén e-mailben tájékoztatják a tesztelt személyt. Az antigén gyorsteszt ára 11.000 Ft.
  • A teszteredmény igény esetén magyar és angol nyelven is kérhető.
  • A regisztrációt követően a felhasználó e-mailben megkapja azt a QR-kódot, amelyet a helyszínen, érintésmentesen beszkennelhet, bankkártyával kifizeti a tesztelést, és azonnal megkapja a sorszámát.
  • A hatályos kormányrendelet értelmében a külföldről érkező magyar állampolgár 2 negatív PCR teszt elvégzésével mentesülhet a karanténkötelezettség alól.
Wizz Air tesztközpont

Kedvezményes Wizz Air repjegyek

(Forrás: Airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top