Connect with us

Hírek

Very nice! Kampányvideó vonzza a turistákat Borat szülőföldjének meglátogatására

Very nice! Kampányvideó vonzza a turistákat Borat szülőföldjének meglátogatására

Ha humorról volt szó, akkor Sacha Baron Cohen eddig sem ismert tabukat, de úgy tűnik Kazahsztánt sem kell félteni. Az ország frappáns mód kívánja megismertetni az országot a turistákkal. A jól ismert vígjáték-kifejezést átvéve, a turisztikai szervezet kampányvideót tett közzé a következő felirattal: Kazahsztán. Very nice!

Advertisement

Egyeseket meglephet a kampány mibenléte, mivel az első rész 2006-os megjelenése után többen felháborodtak az országban. A kaukázusi ország eddig mintegy sértésnek vette Sacha Baron Cohen ál-kazah, fiktív riporterének tevékenykedését. Az ország vezetősége nem igazán örült annak, hogy országuk a Borat-film(ek)ben egy elmaradott, antiszemita, homofób, nőgyűlölő helynek látszik. Úgy tűnik azonban, a kazah turisztikai hivatal megbékélt a helyzettel, és inkább előnyt kovácsolnak a karakter népszerűségéből. A jól ismert kifejezés, amelyet Borat használ a filmben, végigkíséri az egész kampányvideót is. Az országban egyszerűen minden: very nice!

Mivel a kampány időzítése egybeesik a film megjelenésével, így többen felfigyelhetnek az országra.

“A természet Kazahsztánban “very nice”, az étel “very nice”, és az emberek is, Borat viccei ellenére, a világ legszebbjei. Szeretnénk, ha 2021-ben mindenki saját maga tapasztalná meg Kazahsztánt, hogy Borat szülőföldje szebb, mint amit hallhattak” – mondta Kairat Sadvakassov, a helyi turisztikai szervezet elnökhelyettese. És valóban, az igazi Kazahsztán egy gyönyörű ország, modern és büszke polgárokkal.

Kazahsztán
Kazahsztán

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Bangkok a főszezonban! Retúr repjegy Bécsből 209 900 Ft-ért https://t.co/8I8tbPxdPXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Kiruccannál? Dubaj lett a világ legkeresettebb úti célja https://t.co/vT5InIPac0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Zanzibár Bécsből az Etihad légitársasággal 219 900 Ft-ért https://t.co/69O2ejoLFkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
NAP AJÁNLATA: 4 napos utazás Dubajba 5* luxushotelben 219 900 Ft-tól https://t.co/9qpTT1FFQTMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Szicília kincsei – Palermo, Catania, Trapani https://t.co/uBBJ8VMDK8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól https://t.co/Wz9vzQl1SLMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Kora nyári tippek: az imádott olasz tengerpart https://t.co/ixNe8gzHZ0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Cseréld le a tengert tóra! 7 gyönyörű nyaralás Európában https://t.co/BaXZvzPYhkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Minden, amit tudnod kell a dubaji utazásod előtt (repjegyek, szállás, tippek) https://t.co/zljnsyhFKBMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
Szardínia retúrjegy Budapestről már 23 550 Ft-tól! https://t.co/HlhTI2ilivMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hónap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top