Connect with us

Király repjegyek

Kanári-szigetek? Igen, kérem! Retúrjegyek már 16 950 Ft-tól!

Kanári-szigetek? Igen, kérem! Retúrjegyek már 16 950 Ft-tól!

A Kanári-szigetek – otthona a díjnyertes boroknak, a buja tájnak, a nyugodt természeti parkoknak, és persze a homokos tengerpartoknak. Ha már is letettük a voksunkat eme hívogató régió mellett, akkor a következő kérdés, hogy pontosan hova is utazzunk a 7 sziget közül. Bízd ránk magad! A repjegykirályon alább összegyűjtöttük számodra a legjobb ajánlatokat. Most a BLACK FRIDAY akciónk alatt kedvező áron repülhetsz Budapestről, Bécsből, vagy Pozsonyból már 16 950 Ft-tól! Jobb közel, mint távol! A Kanári-szigetekben nem csalódhatsz!

Akciós repjegyek a Kanári-szigetekre!

Belépési feltételek

A 2021. november 22-én 00:00 órától november 28-án 24:00 óráig érvényes lista szerint Magyarország teljes területe továbbra is a kockázatot jelentő térségek közé tartozik. December 1-jétől a Kanári-szigetekre a Magyarországról érkező utasok kötelesek az alábbi igazolások valamelyikét spanyol vagy angol nyelven bemutatni:

  • Covid-19 elleni védőoltás (Pfizer, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm, Moderna), amennyiben a turista az utazás megkezdése előtt 8 hónapon belül kapta meg védőoltás utolsó adagját, vagy 4 hónapon belül, de legalább 15 nappal kapta meg az első dózist;
  • az érkezés előtt, 72 óránál nem régebben elvégzett negatív NAAT – nukleinsav-amplifikációs tesztek (pl. PCR, TMA vagy LAMP) vagy érkezés előtt 48 órával elvégzett RAT – antigén gyorstesztek;
  • a betegség átvészeléséről szóló igazolás, amennyiben a betegség az utazás időpontja előtt kevesebb, mint 6 hónappal zajlott le.

Azoknak az utazóknak kell negatív tesztet bemutatniuk, akik kockázatosnak minősített országból utaznak be és nem rendelkeznek igazolással a beoltottságról, vagy igazolással arról, hogy átestek a COVID-19 betegségen.

*A 12 év alatti gyermekek mentesülnek a teszt kötelezettség alól.

Mikor utazzunk és miért?

A szigetcsoport a végtelen Atlanti-óceánban terül el. Különleges klímája miatt sok utazó kedvence, ráadásul fapadossal is könnyen elérhető. A leghidegebb téli hónapokban a nappali hőmérséklet nagy ritkán szokott csak 18 fok alá esni. A valódi nyár június végén érkezik, és sokáig kitart. A szigetek déli részén sivatagos-száraz időjárással, míg az északi részeken több csapadékkal, de meleg levegővel találkozhatunk. Készüljünk fel arra, hogy a párás levegő miatt a hőérzet mindig magasabbnak érződik. De épp ezért is ajánljuk a szigetek félkeresését késő ősszel, vagy akár télen. Ha pedig épp a téli hónapokban szeretnéd felkeresni ezt a csodálatos világot, eme cikkünk segítségedre lehet!

Hasznos tippek tőlünk!

  • Ha január és március között utaznál, a Kanári-sziget remek választás lehet, mert a szigetcsoport fesztiváli hangulatot ölt magára. Felvonulások, szenvedélyes spanyol táncosok, finom ételek és a turisták száma is kevesebb.
  • Utazás előtt tanulj meg pár szót spanyolul, vagy fizess elő egy jó kis alkalmazásra. Pár centért már remek fordító programok érhetők el. Így könnyeben szót értesz majd a helyiekkel, akik igazán klassz tippekkel szolgálhatnak neked.
  • Mindenképp csomagold be a kedvenc naptejed! Európa egyik legnaposabb térségébe utazol!

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.3/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top