Connect with us

Hírek

A Jordániába érkező utazóknak már nem kell karanténba vonulniuk

A Jordániába érkező utazóknak már nem kell karanténba vonulniuk

A napokban felülvizsgálták a Jordániába utazókra vonatkozó belépési követelményeket. Az országba érkező utasoknak már nem kell hét napot karanténban tölteniük, de továbbra is érvényben vannak bizonyos szabályok.

Advertisement

Jordánia újraindította légi közlekedését: az ammani és aqabai nemzetközi repülőterek korlátozott számban ismét fogadnak menetrendszerinti járatokat. Külföldi állampolgárok az alábbi feltételekkel léphetnek be Jordániába:

  • A Jordániába érkezést megelőző 3 napon belül elvégzett, negatív PCR-teszt igazolásának felmutatásával, melyet érkezéskor a repülőtéren újabb tesztelés követ, ennek költsége 28 JHD.
  • Ezen kívül egy egészségügyi nyilatkozat kitöltése is szükséges, melyet induláskor, a check-in pultnál kell az utasnak leadnia. A beszállókártya kiadása a nyilatkozat kitöltéséhez és leadásához kötött.
  • A beutazás további feltétele egy olyan egészségbiztosítás, amely az esetleges COVID ellátás költségeit is fedezi, valamint az Aman nevű applikáció telepítése.

Megszűnt tehát az előzetes regisztrációs és az érkezést követő 7 napos házi karanténkötelezettség is.

Az országban a kereskedelmi helyek jelenleg 23:00-ig tarthatnak nyitva, szociális távolságtartási szabályok betartása mellett. Naponta éjféltől 06.00-ig azonban kijárási tilalom van érvényben az ország egész területén. Nyilvános helyeken a szájmaszk viselése kötelező!

Jordániába utazók karantén nélkül.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.

(Forrás: Lonely Planet, Konzuli Szolgálat)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Indonézia: A belépéshez már nem szükséges PCR-teszt https://t.co/MxwSKosdtxMennyi ideje jött ki ez a hír? 13 óra
Európa 20 legszebb UNESCO helyszíne https://t.co/KYsTdBZFhsMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Turkish Airlines egzotikus repjegyek most akár 114 900 Ft-tól! https://t.co/VC0dhvMogcMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Vietnamba úgy utazhatunk, mint a járvány előtt https://t.co/OyV3DM4xucMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Mykonos retúr repjegyek Budapestről 22 885 Ft-tól (nyári időpontok) https://t.co/XqsalLuV2zMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Dreamliner-rel egyszerűen jobb repülni. Így repültünk a LOT-tal Amerikába https://t.co/4PPxq3KwWpMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
Csodálatos Bologna: 5+ tipp Toszkána egy darabjának megismeréséhez https://t.co/nGFB15YBa9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
A gyönyörű Dubrovnik Bécsből 16 885 Ft-tól (júniusban) https://t.co/sskLsygAohMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Spanyolország kisokos: tippek, látnivalók + akciós repjegyek https://t.co/fMinpqyVx5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Irány Toszkána, Pisa Bécsből vagy Budapestről már 11 685 Ft-tól https://t.co/QEmMdbZmetMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top