Connect with us

Hírek

Japán: online is figyelemmel kísérhetjük a cseresznyefák virágba borulását

Japán: online is figyelemmel kísérhetjük a cseresznyefák virágba borulását

Online is figyelemmel kísérhetjük a japán cseresznyefák virágba borulását. Az angol nyelvű, Japan Online Tour oldal kifejezetten olyan időponthoz kötött, élő bejelentkezéseket kínál, melyek a vírushelyzet alatt is elrepítenek bennünket Japánba.

Online is figyelemmel kísérhetjük a japán cseresznyefák virágba borulását. Az angol nyelvű, Japan Online Tour oldal kifejezetten olyan időponthoz kötött, élő bejelentkezéseket kínál, melyek a jelenlegi világjárvány alatt is elrepítenek bennünket Japánba. Az Ohanami séta és az Ueno Park rejtett csodái nevű túra során Tokió egyik legkedveltebb parkjába nyerhetünk betekintést március 29-én. Az Ueno Park több mint 800 sakura fával várja a látogatókat. A kicsivel több mint 1 órás séta bár fizetős, de egyszerű, a YouTube-on keresztül lehet bekapcsolódni a vezetésbe.

japán
japán

A cseresznyefavirág-nézés időszaka, vagy japánul hanami évszázadok óta hatalmas látványosságnak számít. Aki igazán odavan ezekért a csodaszép, ámbár rövidéletű virágokért, az ennek a térképnek a segítségével az egész országon át követheti a virgázásukat, mintegy 1000 helyszínt érintve.

Nem árt azonban sietni! A térkép előrejelzései szerint a cseresznyevirágok Tokióban és Fukuokában március 15-én már virágozni kezdtek, míg Hirosima és Nagoya városában 16-án borultak virágba a fák. Wakayamában és Kiotóban március 17-én, Kouchiban várhatóan 18-án, Oszaka városában 20-án, Naganoban pedig március 31-én virágzik majd a sakura. A gyönyörű virágok az időjárás változásától függően április 21-én borítják virágba Aomori környékét, és május elején pedig Sapporo városát.

(Forrás: Lonely Planet)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top