Connect with us

Király repjegyek

Isztambul most szuper áron, már 29 900 Ft-tól

Isztambul most szuper áron, már 29 900 Ft-tól

Isztambul sok különlegességet kínál. Több mint 2500 éves történelem, kultúra, hagyományok, csodálatos látnivalók, szórakoztató éjszakai élet és lélegzetelállító kilátások. Kár lenne kihagyni és legalább egyszer nem meglátogatni ezt a gyönyörű várost. Retúr repjegyed most 29 900 Ft-tól vásárolhatod meg a Wizz Air vagy a Turkish légitársasággal.

Akciós repjegyek Isztambulba:

Isztambul a múltban több híres birodalom alá tartozott, ezért sok híres történelmi látnivalót nézhetünk meg.

A hely, ahol Ázsia találkozik Európával. A város két kontinensen helyezkedik el. Élvezd a Boszporusz szépségét és látogass meg 2 kontinenst egy utazás során.

Bár történelmi város, kifogáshatatlan éjszakai élettel rendelkezik, a legjobb bárok és klubok a Boszporusznál találhatók.

A leghíresebb látnivalók közé tartozik a Hagia Sophia, az oszmán szultánok háza: Topkapı palota, kék kerámiával díszített: Sultanahmet mecset és a legnagyobb fedett bazár a Nagy Bazár.

Ez is érdekelhet:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top