Connect with us

Király repjegyek

Isztambul a Pegasus Airlines légitársasággal, repjegyek Budapestről 35 900 Ft-ért!

Isztambul a Pegasus Airlines légitársasággal, repjegyek Budapestről 35 900 Ft-ért!

Tea a Boszporuszon, habkönnyű perec az egyik utcai árustól, az ezeregy éjszaka meséibe visszarepítő hangulat. Ázsia és Európa határán kóborolni, régi és új, kivételes nyitottság és sejtelmes titokzatosság közt elveszni… Mindez és még sok más is Isztambul. Repülj a Pegasus Airlines légitársasággal, repjegy Budapestről 35 900 Ft-ért! Szabad időpontok január és február között

Ez a két kontinensen nyújtózkodó lenyűgöző ország számtalan titkot és páratlan tájat rejt. Törökországba védettségi igazolvánnyal vagy negatív teszttel lehet utazni. 

Magyar állampolgárok a két ország közötti megállapodás értelmében a koronavírus elleni védettséget (beoltott vagy fertőzésen átesett) igazoló, magyar illetékes hatóság által kiállított, érvényes védettségi igazolvánnyal, annak hiányában pedig az országba való belépést megelőző 72 órában elvégzett, negatív SARS-COV-2 PCR tesztet vagy a beutazást megelőző 48 órában elvégzett, negatív antigén gyorstesztet kötelesek bemutatni. A fenti beutazási feltételek (védettségi igazolvány, negatív SARS-COV-2 PCR teszt, illetve negatív antigén gyorsteszt bemutatása) 6 év alatti gyermekekre nem vonatkoznak.

Érkezéskor formanyomtatványt kell kitölteni, melyen az alábbi adatok megadása kötelező:

  • személyes adatok;
  • utazási adatok (közlekedési eszköz fajtája, ülés száma);
  • törökországi szálláshely címe;
  • elérhetőségek;
  • esetleges tünetek.

Isztambul városkép

Isztambul minden tekintetben különleges város. Nem csupán azért, mert a világ egyetlen olyan helye, amely két kontinensen, Ázsiában és Európában is fekszik egyszerre, de azért is, mert kiválóan megfér benne a szabados nyugati és a konzervatívabb keleti életforma is. Egy valódi lüktető, dübörgő és nem kevésbé vidám város, ahol rengeteg a lát – és tapasztalni való dolog. Az impozáns paloták, a parkok, az ízek és a Boszporusz végtelen sok lehetőséget kínál a látogatóknak. Még véletlenül se kövesd el hát azt a hibát, hogy azt gondolod, Isztambul 4-5 nap alatt megismerhető. 8-10 napnál rövidebb időben ne is nagyon gondolkodj!

Isztambul

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top