Connect with us

Uncategorized

INGYEN BIZTOSÍTÁS MINDEN REPJEGYHEZ!

INGYEN BIZTOSÍTÁS MINDEN REPJEGYHEZ!

Ne hagyd, hogy péntek 13.-a elvegye a kedved az utazástól, de ezt a pelikan.hu nem is hagyja. Ugyanis, ha ma éjfélig foglalsz repjegyet az oldalukon, akkor minden repjegyhez ingyen SZTORNÓ biztosítást kapsz. Ha idáig hezitáltál, akkor itt az ideje foglalni, az akció csak ma éjfélig tart.

INGYEN BIZTOSÍTÁS MINDEN REPJEGYHEZ!

Több tucat repjegy Európába, Ázsiába, Amerikába, Afrikába és Ausztráliába is

BUD, VIE, DEB, BTS390 akciós repjegyBUD, VIE, DEB, BTS
4.900 Ft-tól Foglalj

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
4.5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top