Connect with us

Hírek

Hollandia megcsinálta: öt napra rövidül a karantén

Hollandia megcsinálta: öt napra rövidül a karantén

Hollandia enyhített néhány, a koronavírus terjedését lassítani kívánó intézkedésen. A döntés alapján szerdától újra kinyithatnak a színházak, a mozik, a könyvtárak, valamint az állatkertek és a vidámparkok is. A kötelező karantén időtartama is lerövidül.

Hollandia 2020. október 13-tól Magyarország teljes területét a jelenlegi helyzet miatt narancssárga kategóriába („csak feltétlenül szükséges utazás”) sorolta. Így korábban az innen beutazóknak tíz napra karanténba kellett vonulniuk. A holland kormány által elfogadott új szabályok értelmében azonban, karantén időtartama most tíz napról öt napra rövidül. A karantén tünetmentesen / negatív PCR teszt birtokában is kötelező.

A döntés szerint a háztartások egy helyett már akár három embert is fogadhatnak. A maszk viselése azonban – jelentette be a kormány –december elsejétől kötelező lesz a belső tereken is. Kinyithatnak továbbá a színházak, a mozik, a könyvtárak, valamint az állatkertek és vidámparkok is.

Hollandia

„Az új fertőzések száma továbbra is magas, de a tendencia csökkenő, ami jó jel” – nyilatkozta Mark Rutte holland miniszterelnök sajtótájékoztatóján.

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top