Connect with us

Hírek

Két új járatot indít Portugáliába a Ryanair

Két új járatot indít Portugáliába a Ryanair

A téli menetrend valószínűleg több magyar utasnak okoz majd hatalmas örömet, ugyanis az ír fapados légitársaság 2 új járattal bővíti hálózatát!

2019 októberétől már Lisszabonba és Portóba is repül a Ryanair.

Foglald le már most repjegyed Lisszabonba 22 780 Ft-tól vagy Portóba 24 485 Ft-tól. Bár eddigis utazhattunk közvetlenül a két portugál városba, a TAP Portugal és a Wizzair légitársasággal, októbertől már akár heti három alkalommal repülhetünk.

Lisszabonba keddi, csütörtöki és szombati, valamint Portóba heti kétszer,
keddi és szombati napokon közlekednek majd.

Ha már gondolatban tervezgeted utazásod, hozunk egy kis ízelítőt a portugál bonbonból, azaz Lisszabonból.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top