Connect with us

Király repjegyek

6 szuper repjegy: Havanna, Panama, Argentína vagy Zanzibár Bécsből 156 900 Ft-tól

Repjegykirályok, újabb jó hírek! Ki akar közületek Dél-Amerikába vagy a forró Afrikába repülni, méghozzá remek áron és szuper jó légitársasággal? Oké, oké, térjünk a lényegre! A Turkish Airlines újabb akciót hirdetett meg. Most 156 900 Ft-ért foglalható Havanna a szexi Kolumbia pedig 159 900 Ft-ért, de Panama, Sao Paolo, sőt Zanzibár is 172 900 Ft-ért vásárolható meg, ha pedig Argentínára vágynál, dobpergés … 182 900 Ft-ért lehet a tiéd. Csak úgy megemlítenénk, hogy a Turkish Airlines TOP légitársaságnak számít – kiváló fedélzeti szolgáltatások, kényelmi csomag turistán is és a hab tortán a fantasztikus ételeik, vagy a 2 x 23 kg feladott poggyász?? Döntsétek el ti, mi csak szólunk, hogy ideje foglalni.

6 szuper repjegy:

✅ TOP szórakoztató rendszer ✅ kiváló ételek ✅ kényelmi csomag

HAVANNA (Kuba) 156 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március

Bécs – Havanna – Bécs 156.900 Ft   FOGLALD LE ITT

BOGOTA (Kolumbia) 159 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

Bécs – Bogota – Bécs 159.900 Ft    FOGLALD LE ITT

SAO PAOLO (Brazília) 172 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

Bécs – Sao  Paolo – Bécs 172.900 Ft   FOGLALD LE ITT

PANAMA CITY (Panama) 172 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május

Bécs – Panama – Bécs 172.900 Ft   FOGLALD LE ITT

ZANZIBÁR (Tanzánia) 172 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április ✅ május ✅ június

Bécs – Zanzibár – Bécs 172.900 Ft   FOGLALD LE ITT

Buenos Aires (Argentína) 184 900 Ft

✅ november ✅ december ✅ január ✅ február ✅ március ✅ április

Bécs – Buenos Aires – Bécs 172.900 Ft   FOGLALD LE ITT


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top