Connect with us

Hírek

Hegyek, túrázás és bor. Grúzia júliusban nyitja meg határait

Hegyek, túrázás és bor. Grúzia júliusban nyitja meg határait

A grúz kormány bejelentette, hogy a belföldi turizmus június 15-től folytatódhat, a külföldi turisták számára 2020. július 1-jén nyílnak meg a határok – erről a Lonely Planet rangos utazási portál írt.

Advertisement

A kincs, amely kezd ébredezni

Grúzia turizmusa rekordszintű növekedést tapasztalt 2019-ben. Az országot kilenc millió utazó látogatta meg a világ minden tájáról. Ahogy a Lonely Planet írja, az emberek már másképp néznek Grúziára és különösen a gyönyörű hegyek, a gazdag kultúrával és történelemmel rendelkező ókori városok, a hatalmas borválaszték, a borkészítés hagyománya, a barátságos árak és természetesen a hihetetlen vendégszeretet vonzza a külföldieket leginkább.

Az ország turizmusa március 17-én teljesen leállt. A kis kaukázusi nemzet hivatalosan mindössze 731 koronavírussal fertőzött beteget jelentett és 12 halálesetet regisztrált.

Aktív pihenés a hegyekben

Grúzia remek tipp lehet az idei nyaraláshoz. Azoknak az utazóknak, akik el akarnak menekülni a világ elől, rengeteg lehetőséget kínálnak kikapcsolódásra a grúz hegyek.

Egyelőre nem tudni, hogy szükség lesz-e COVID-19 tesztre a belépéshez, de az országba belépő turistáknak nem kell karanténba vonulniuk.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Egypercesek: a 10 legrövidebb nemzetközi járat a világon https://t.co/ri7T4K3YCjMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Csúszik a Sagrada Família befejezése https://t.co/R70wviOK3tMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Hova utazhatunk: friss ajánlások és tilalmak (COVID-19) https://t.co/9IIXnXmwkXMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Hawaii október 15-én nyit újra https://t.co/M5AiOzpQM6Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
VÁLTOZÁS: Szardínia megszüntette a COVID-19 tesztelésének kötelezettségét https://t.co/DclW4NmEq2Mennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Egzotikus sziget szuper áron a 2021-es évre: Reunion Island 106 900 Ft-ért! https://t.co/Q8o6kq80weMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Megnyílt az első Boldogság Múzeum! Hogy hol? Hát Dániában! https://t.co/4dz1t2EQuxMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
NAP AJÁNLATA: 4* wellness a festői Dunakanyarban 32 868 Ft-tól https://t.co/ZjffNjJnJSMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Gyakran ismételt kérdések: karantén és tesztek, lépésről lépésre https://t.co/bb74C8u6ptMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Kolumbia hamarosan megkezdheti a nemzetközi járatok újraindítását https://t.co/2j9x1254pdMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top