Connect with us

Király repjegyek

Kinyitottak a múzeumok, teraszok Franciaországban. Foglalj most, repjegyek Párizsba 7 509 Ft-tól

Kinyitottak a múzeumok, teraszok Franciaországban. Foglalj most, repjegyek Párizsba 7 509 Ft-tól

Május 3-tól Franciaország is megkezdte a korlátozások fokozatos enyhítését, a folyamat négy lépésben, június 30-ig zajlik le. Foglalj most szuper áron, repjegyek Párizsba 7 509 Ft-tól!

Május 19-én már a nyitás második szakaszába lépett az ország. A kijárási tilalom kezdete 21 órára tolódott és reggel 6 óráig tart. Megnyithattak az éttermek és bárok teraszai (maximum 6 fő/asztal). Kinyithattak a múzeumok, színházak és mozik (max. 800 fő beltéren és max. 1000 fő kültéren). Látogathatóak továbbá a sportesemények és sportlétesítmények (max. 800 fő beltéren és max. 1000 fő kültéren). Köztéren a gyülekezés legfeljebb 10 főig megengedett (kivéve a városnéző csoportokat), és szabaddá vált a régiók/megyék közötti átjárás.

Június 9-től 23 órára tolódik a kijárási tilalom, ekkortól már 100%-os kapacitással üzemelhetnek az éttermek és bárok teraszai, és megnyithatnak a vendéglátóhelyek belső terei is (max. 6 fő/asztal). Változás, hogy ettől az időponttól az EU-n kívüli turisták is beutazhatnak az országba különösebb indok nélkül is, de csak védettségi igazolás birtokában.

A Franciaországba érkezőkre vonatkozó jelenlegi szabályok

Az EU állampolgárai számára jelenleg is szabad a belépés Franciaországba, de minden földi, légi vagy tengeri úton érkező külföldi és hazatérő francia számára kötelező egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt bemutatása (a 11 éven felüli belépőknek, tranzit esetén is). Ez várhatóan a közös EU-s kártya bevezetéséig azokra is vonatkozik, akik már két oltással rendelkeznek.

Kedvezményes repjegyek Párizsba


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top