Connect with us

Hírek

Az Eiffel-torony után Franciaország határai is megnyílnak

Az Eiffel-torony után Franciaország határai is megnyílnak

Franciaország lassan enyhíti a koronavírus-járvány miatt bevezetett intézkedéseit. A francia kormány bejelentette, hogy június 15-től újra megnyitja határait az európai országok előtt.

Ez a lépés összhangban áll az Európai Unió azon javaslatával, hogy mind a 27 tagállam június 15-től újra engedélyezze a határátkelést. Az Eiffel-torony várhatóan június 25-én lesz újra látogatható, a második világháború óta a koronavírus alatt volt a leghosszabb ideig zárva. A Louvre pedig július 6-tól ismét üdvözli a látogatóit. A turistáknak előre meg kell vásárolniuk a belépőket, ilyen módon az alkalmazottak jobban tudják korrigálni a hatalmas tömeget.

A kávézók és éttermek június elején kezdtek el újra működni. Az úgynevezett zöldövezetekben, ahol a koronavírus-fertőzöttek száma alacsony volt, a vendégek az enteriőrben is étkezhetnek. Ezzel szemben Párizsban, például a narancssárga övezetekben, ahol viszonylag sok a fertőzött, az éttermek teraszain tálalják az ételeket.

Akciós repjegyek Franciaországba

Információforrás: Lonelyplanet.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top