Connect with us

Hírek

Hamarosan újra látogatható lesz az Eiffel-torony

Hamarosan újra látogatható lesz az Eiffel-torony

Az Eiffel-tornyot sem kerülte el a korona-krízis, így egy időre szomorkásan, turistamentesen emelkedett ki Párizs látképéből. Most azonban több ország fokozatosan ébredezik, és velük együtt elválaszthatatlan történelmi és kulturális emlékeik is. Párizs leghíresebb látnivalója június 25-én újra látogatható lesz.

Az Eiffel-torony hivatalos honlapján közzétették azokat az intézkedéseket, amelyeket a látogatóknak be kell tartaniuk. Ide tartozik a szájmaszk viselése, amelyet 11 kor felett mindenkinek viselnie kell. Eleinte csak a lépcsőket lehet használni, minden emeleten csak korlátozott számú látogató tartózkodhat, valamint táblák figyelmeztetnek a társadalmi távolság betartására és az Eiffel-tornyot rendszeresen fogják fertőtleníteni.

Forrás: sortiraparis.com


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top