Connect with us

Hírek

Májustól újra fogadják a beoltott csoportos turistákat Izraelben

Májustól újra fogadják a beoltott csoportos turistákat Izraelben

Orit Farkash Hacohen turisztikai miniszter és Yuli Edelstein egészségügyi miniszter megállapodása értelmében május 23-tól fokozatosan elkezdődik a nemzetközi turizmus újraindítása Izraelben.

Izrael hamarosan megnyitja kapuit a beoltott külföldi turisták csoportjai előtt. Orit Farkash Hacohen turisztikai miniszter és Yuli Edelstein egészségügyi miniszter megállapodása értelmében május 23-tól fokozatosan elkezdődik a nemzetközi turizmus újraindítása, több mint egy éves kihagyás után. Az első körben csak csoportokat fogadnak külföldről, a minisztérium által meghatározott irányelvekkel összhangban.

Yuli Edelstein egészségügyi miniszter így nyilatkozott: „Izrael a világ első koronavírus ellen átoltott országa, és ennek pozitív hatásait elsőként az izraeli állampolgárok élvezhetik. Miután a gazdaságot már újraindítottuk, itt az ideje, hogy a turizmus is újrainduljon, óvatosan és előre kiszámítható formában.”

A belépés feltételei:

  • Minden külföldi turistának PCR-tesztet kell végeztetnie, mielőtt felszáll egy Izraelbe tartó repülőjáratra, a Ben Gurion repülőtérre való érkezést követően pedig el kell végeztetnie egy szerológiai tesztet is, utóbbi igazolja a beoltottsággal szerzett védettséget. 
  • Jelenleg is folynak az egyeztetések a külföldi hatóságokkal a vakcinaigazolások esetleges elfogadásáról. Amennyiben valamelyik állammal ilyen megállapodás születik, akkor a szerológiai tesztre nem lesz szükség.

Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top