Connect with us

Hírek

Kanapéjárat: repülj tíz euróért a lappföldi Mikulás otthonába

Kanapéjárat: repülj tíz euróért a lappföldi Mikulás otthonába

A Finnair légitársaság 10 euróért olyan virtuális repülőjáratokat kínál, amellyel a Mikulás otthonába, Rovaniemibe repíti utasait. A légitársaság a teljes bevétellel az UNICEF munkáját kívánja támogatni a Covid-19 járvány által hátrányosan érintett gyerekek megsegítésére.

A Finnair légitársaság december 25. és 30. között nyolc olyan „kanapéjáratot” indít, amely során bárki élvezheti az Aurora Borealis, azaz az északi fény látványát, gyönyörködhet a csillagokban, az északi sarkkörön átkelve pedig még Mikulásfalvára is eljuthat. A virtuális beszálláshoz csak egy laptopra vagy telefonra van szükség, amelynek segítségével bárki megélheti, milyen kényelmes is lehet a repülés egy A350-es fedélzetének a business osztályán.

Finn Air légitársaság

A virtuális repülőjegyek ára 10 euró, a légitársaság a teljes bevétellel az UNICEF munkáját támogatja a Covid-19 járvány által hátrányosan érintett gyerekek megsegítésére.

A 360 fokost élményt kínáló Mikulás-járatokon az Unreal Engine 3D-s grafikai programot használják, a legjobb élmény érdekében a légitársaság azonban azt ajánlja, hogy egy VR-fejhallgatót is csatlakoztassanak az utasok a telefonjukhoz.

(Forrás: FinnAir)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top