Connect with us

Hírek

Európai járatain is bevezeti a fedélzeti wifit a KLM légitársaság

Európai járatain is bevezeti a fedélzeti wifit a KLM légitársaság

A holland királyi légitársaság megkezdte a wifi-szolgáltatáshoz szükséges eszközök telepítését Boeing 737-esein, az első átalakított gép már forgalomba is állt – olvasható az airportal.hu oldalán.

Európai járatain is bevezeti a fedélzeti wifit a KLM. A légitársaság a Viasat kommunikációs céggel kötött szerződést, a társaság a szolgáltatás hátterét biztosítja és a berendezések karbantartását végzi. A rendszert 18 Boeing 737-800-asra telepítik a következő időszakban a szakemberek, az átalakítások ez év végéig tartanak.

„A légitársaság továbbra is nagy figyelmet fordít a kabintermék javítására, fejlesztésére, így tovább dolgozhatunk azon, hogy megfeleljünk utasaink elvárásainak, és a válságból még erősebben kerüljünk ki” – nyilatkozta Boet Kreiken, a cég utasélményért felelős alelnöke.

  • A wifire csatlakozást követően a KLM mobilalkalmazását és a KLM.com honlapot is díjmentesen lehet használni, a Portál megjelenítése minden járaton azonos.
KLM légitársaság

Hogyan működik?

Az adatforgalom a Viasat műholdjain keresztül lesz biztosított, az utasok a KLM-járatokon három csomag közül választhatnak: Messaging, Surfing és Stream. Az ingyenesen elérhető Messaging WhatsAppon, Facebook Messengeren, WeChaten és egyéb alkalmazásokon keresztüli üzenetküldést tesz lehetővé.

Akik ennél több adatot szeretnének használni, választhatják a Surf vagy a Stream csomagot is az igényeiknek megfelelően. Előbbi a netes böngészéshez, vásárláshoz, cikkek olvasásához, utóbbi filmnézéshez biztosít megfelelő sávszélességet a fedélzeten. A csomagokat a KLM Portálon keresztül lehet megvásárolni.

Kedvezményes repjegyek


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top