Connect with us

Hírek

Megvan Európa legjobb reptéri várója

Megvan Európa legjobb reptéri várója

Tavalyi győzelme után idén ismét nagy elismerésben részesítette a World Travel Awards a brüsszeli repülőtéren működő The Loft várót. A szakma és a közönség egybehangzó véleménye szerint ez Európa legjobb reptéri várója.

Advertisement

A World Travel Awards világszinten jegyzett, nagy presztízsű rendezvény, ahol a turizmus területének legkiválóbb szervezeteit részesítik elismerésben. A szavazásban nemcsak az utazók, hanem az említett területek szakértői is részt vesznek. Így pedig különösen nagy elismerés, hogy sorozatban második alkalommal a brüsszeli repülőtéren működő The Loft utasváró nyerte el a Európa Legjobb Repülőtéri Várója címet, az évente megrendezett World Travel Awards utazási díjkiosztón.

Európa legjobb reptéri várója különleges koncepció szerint épült, ötvözve a tradicionális belga és japán vendéglátás, kultúra és művészetek értékeit. A The Loft így tökéletes bepillantást enged a Lexusra jellemző hagyományos japán vendégszeretet, az ’omotenashi’ életérzésébe is.

„A Lexus számára ez igazán izgalmas lehetőség, hisz így az autóipari berkeken túl az egész világ számára meg tudjuk mutatni formatervezési és szakmai alapértékeinket. Ezen a helyen a látogatók élvezhetik az Omotenashi, azaz a személyre szóló és különleges japán vendégszeretet szellemiségét.” – nyilatkozta Pascal Ruch, a Lexus európai igazgatója még tavaly az első győzelem után.

A Brussels Airlines és a Lexus által üzemeltetett váró 2018. június 25-én nyitotta meg kapuit a nemzetközi utazók előtt. A 2400 négyzetméteres terület 500 vendég számára biztosít ülőhelyet. A teret különféle hangulatú és típusú részekre tagolták, amelyek hangulatban jól harmonizálnak egymással. A váróban az alábbiakkal találkozhatnak az utasok:

Egy Neuhaus maître csokoládémester által nyújtott csokoládé-élmény
• SPA Grohe zuhanyzóhelyiségek
• Csillagfényplafonos egyéni pihenőszobák
• Lexus LS Shiatsu masszázsfotelek
• Sörcsapok a legjobb belga sörökkel
• A Lexus high-end audiorendszereit tervező Mark Levinson zeneszoba
• Rendszeres rendezvények a borkóstolótól a zenei előadókig

A váró egyébként teljes mértékben mentes a műanyag palackoktól is, így járul hozzá a fenntarthatósághoz. A látogatók pedig a Lexus mecénási tevékenysége jóvoltából a modern képző- és iparművészet legkiválóbb alkotásaival is megismerkedhetnek, amíg járatuk indulására várnak.

Európa legjobb reptéri várója
Európa legjobb reptéri várója

(képek forrása: The Loft)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top