Connect with us

Király repjegyek

Észak-Amerika: USA, Cancún és Punta Cana 79 900 Ft-tól

Észak-Amerika: USA, Cancún és Punta Cana 79 900 Ft-tól

Amikor olcsó repjegyekre bukkanunk Amerikába, azokat meg kell veletek is osztanunk! Ezeket a repjegyeket szinte bűn lenne kihagyni. De ajánlatos minél hamarabb foglalni, mert az akciós szabad helyek villámgyosan elfogyhatnak. Így ha jövőre még nincs programod, akkor görgess lejjebb, akciós ajánlataink között megtalálod New Yorkot, San Franciscot, Chicagot, de nem hiányzik Cancún és Punta Cana sem. Akciósan bécsi és barcelonai indulással tudsz foglalni.

Akciós repjegyek Észak-Amerikába:

Ez is érdekelhet:

Az USA december 6-tól szigorítja a belépési feltételeket. 24 óránál nem régebbi negatív tesztet kérnek

Kanada megnyitotta határait! Belépési feltételek az országba


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top