Connect with us

Hírek

Az Emirates légitársaság összes dolgozója megkapja a védőoltást

Az Emirates légitársaság összes dolgozója megkapja a védőoltást

A légitársaságok közül a világon elsőként az Emirates beoltatja összes dolgozóját koronavírus elleni vakcinával. A tömeges oltási program tegnap, január 18-án indult, melynek során a munkavállalók ingyen kapják az oltást.

Az Emirates Group a napokban elindította saját, tömeges oltási programját, amely keretén belül az Egyesült Arab Emírségekben dolgozó összes alkalmazottja ingyenesen megkapja a koronavírus elleni vakcinát. A vállalat az oltási programot a Dubaji Egészségügyi Hatósággal és Egészségügyi Minisztériummal közösen valósítja meg. A program keretében legelőször az utasokkal közvetlenül érintkező dolgozókat oltják be, köztük a pilótákat és a fedélzeti személyzet tagjait.

Az oltás során a Pfizer-BioNTech és a Sinopharm vakcinákat használják. Mindkettő megkapta a hatósági engedélyeket. A minél gyorsabb immunizáció érdekében a vállalat jelenleg több helyszínen is oltja dolgozóit a hét minden egyes napján, napi 12 órában.

Emirates légitársaság

Az Emirates légitársaság a járvány óta számos intézkedést vezetett be annak érdekében, hogy utasai a járvány idején is a lehető legnagyobb biztonságban repülhessenek.

  • Az utasok ingyenes higiéniai készletet kapnak, amely maszkot, kesztyűt, antibakteriális törlőkendőt és kézfertőtlenítőt is tartalmaz.
  • A repülőtéri kiszolgáló területeken antimikrobiális védőpaneleket helyeztek el. A személyzet speciális védőfelszerelésben teljesít szolgálatot.
  • 1,5 óránál hosszabb repülőutakon a személyzet egy fővel bővül, akinek feladata a mosdók folyamatos tisztán tartása.
  • A személyzet és utasok közötti érintkezés csökkentése érdekében a fedélzeten az étel- és italfelszolgálást is az egészségvédelmi szempontoknak megfelelően alakították át.
  • Az AIG Travellel közösen kibővített, koronavírus jelentette kockázatokra is vonatkozó utasbiztosítás értékhatárát és a fedezett kockázatok körét kibővítették. 2021. január 31-ig a légitársaság Covid-19 fedezetet nyújt minden utasának!

Mint ismeretes az Emírségek jelenleg élen jár a lakosság kornavírus elleni oltásában: az Our World in Data statisztikái szerint már minden ötödik lakos megkapta a vakcinát. A tervek szerint az oltottság márciusra eléri a lakosság 50 százalékát.

Emirates légitársaság

(Forrás: Emirates, Aiportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top