Connect with us

Hírek

Rövid időre éjszakai kijárási tilalom lép életbe Krétán és Zakynthoson

Rövid időre éjszakai kijárási tilalom lép életbe Krétán és Zakynthoson

Korlátozásokat vezettek be a görögországi Zakynthoson, valamint Kréta egyik városában, Haniában csütörtökön. Ennek értelmében mindkét helyen éjszakai kijárási tilalom lép életbe, valamint betiltották a zenés-táncos rendezvényeket. 

Az emelkedő fertőzésszám miatt az athéni kormány hétnapos éjszakai kijárási tilalmat rendelt el a krétai Rethymno régióban, valamint Chania és Heraklion régióban hét-hét nappal meghosszabbította a már létező korlátozást. Ugyanez érvényes Zakynthos szigetére.

A korlátozások értelmében éjjel 1 és hajnali 6 óra között alapos indok nélkül nem lehet kimenni az utcára. Kivételt csak a vészhelyzetek és az éjszakai munka jelent. Ezenkívül a bárokban nem szabad zenét játszani, elkerülendő, hogy az emberek szorosan egymás mellett táncoljanak.

A görög kormány már több hasonló intézkedést hozott azokban a régiókban, ahol emelkedik a fertőzésszám. Az intézkedésekkel a turizmust akarják megóvni, ami ebben az évben a tavalyihoz képest meglepően jó eredményeket produkál.

Kedvezményes repjegyek Görögországba

 Zakynthoson


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top