Connect with us

Hírek

Az Egyesült Királyság szigorít! Mit kell tudni az új beutazási feltételekről?

Az Egyesült Királyság szigorít! Mit kell tudni az új beutazási feltételekről?

Az Egyesült Királyság is csatlakozott azon országok közé, amelyek az új Covid-19 variáns (Omicron) megjelenése miatt szigorítottak a beutazási feltételeken. A miniszterelnök megerősítette, hogy új rendelkezések lépnek érvénybe a nemzetközi érkezésekkel és az országon belüli fertőzést megelőző szabályokkal kapcsolatban. Összegyűjtöttünk minden információt amit tudnod kell erről az új helyzetről.

Advertisement

Az új rendeletek 2021. november 30-án hajnali 4 órától lépnek érvénybe. Az Egyesült Királyságba utazóknak PCR tesztet kell megrendelniük (gyors teszt nem elfogadott), amelyet az országba való belépés után, legkésőbb 2 napon belül kell elvégeztetni. A negatív teszt eredmény megérkezéséig kötelező házi karanténba vonulni. Amennyiben az eredmény pozitív, a teszt készítésétől számítva, 10 napos házi karanténban kell tartózkodni.

Fontos megemlíteni, hogy a beutazást követően elvégezendő PCR tesztet még az utazás előtt kell megrendelni, elfogadott magánszolgáltatótól. Az NHS tesztet nem fogadják el! A megrendelés után kötelezően kitöltendő a passenger locator form, ahova a megfelelő rovatba be kell írni a megrendelés számát is.

Az ideiglenes intézkedések részeként, kötelezővé tették a maszkviseletet az üzletekben és a tömegközlekedési eszközökön is.

Repjegyek Angliába:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Utazz Budapestről Dubajba a flydubai-jal most 99 900 Ft-ért https://t.co/JdqQUr35lXMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Február 1-től újra a Test & Go programon belül utazhatunk Thaiföldre https://t.co/WcV00aqHTaMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Utazás Dubaiba: ezek a jelenlegi belépési feltételek https://t.co/eOT528NMDwMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Rodosz májusban! Foglalj most 28 290 Ft-tól https://t.co/rIe8IhQlOTMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Málaga áprilisban most akár 12 410 Ft-tól! (Bécsből) https://t.co/ACyjJf6WgLMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az Emirates és más légitársaságok is felfüggesztették egyes amerikai járataikat az 5G-bevezetés miatt https://t.co/YIocQsiL5FMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 nap
Az Emirates légiutas-kísérője ismét a világ legmagasabb épületének tetején áll. https://t.co/ORoo9DHpVkMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
4 nap Santanderben repjeggyel és szállással 23 485 Ft-tól https://t.co/pwvnf8Y0TMMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mexikó eltörölte az online űrlap kitöltését https://t.co/QkLTWSVoZLMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Mallorca Bécsből februárban most 8 400 Ft-tól! https://t.co/JpPo5n0XqZMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top