Connect with us

Hírek

Egyesült Arab Emírségek: megnyitják a vízumigénylést minden turista számára

Egyesült Arab Emírségek: megnyitják a vízumigénylést minden turista számára

Az Egyesült Arab Emírségek megnyitja a vízumigénylést minden olyan turista számára, aki a WHO által jóváhagyott vakcinák valamelyikét kapta. Az enyhítéssel a kulcsfontosságú idegenforgalmi ágazatot szeretnék fellendíteni.

Az Egyesült Arab Emírségek megnyitja a vízumigénylést minden turista számára, aki a WHO által jóváhagyott vakcinák valamelyikét kapta. Az enyhítéssel az ország számára kulcsfontosságú idegenforgalmi ágazatot szeretnék fellendíteni. A döntés minden ország állampolgáraira vonatkozik, beleértve a korábban tiltott országokból érkezőket is – jelentette szombaton késő este az állami hírszolgálat, a WAM. A WHO eddig az AstraZeneca, a Johnson & Johnson, a Moderna, a Pfizer-BioNTech, a Sinopharm és a Sinovac oltóanyagokat hagyta jóvá. 

A WAM tájékoztatása szerint a turistavízummal érkező utasoknak regisztrálniuk kell oltási státuszukat a kormány egészségügyi alkalmazásán, és a repülőtéren gyorstesztnek kell alávetniük magukat.

További hírek a témában

Kedvezményes repjegyek

Egyesült Arab Emírségek

(Forrás: turizmus.com)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top