Connect with us

Hírek

Dubajba indít járatot a LOT légitársaság

Dubajba indít járatot a LOT légitársaság

Dubajba indít járatot Varsóból a LOT légitársaság 2021. szeptember 19-től 2022. március végéig. A lengyel légitársaság hetente háromszor közlekedik majd a varsói Chopin-repülőtér és a Dubai International (DXB) között. Amennyiben a kereslet indokolja, a LOT a Boeing 787-8 Dreamliner gépeit is bevetheti az útvonalon.

A 90-es évek után most először tér vissza az Emirátusokba a LOT. A lengyel légitársaság hetente háromszor közlekedik majd a varsói Chopin-repülőtér és a Dubai International (DXB) között. Amennyiben a kereslet indokolja, a LOT a Boeing 787-8 Dreamliner gépeit is bevetheti az útvonalon.

A járatokat kétosztályos, 168 utas szállítására képes Boeing 737-800 (NG) repülőgépekkel keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként repüli a légitársaság, a fedélzeten 12 üzleti osztályú ülés is rendelkezésre áll.

Dubajba 2021. január 31-től két negatív eredményű PCR-teszt felmutatásával lehetséges a belépés, illetve az utasbiztosítás meglétét is ellenőrzik. Az első teszt egy 72 óránál nem régebbi, negatív eredményű, míg a második (ingyenes) tesztet a dubaji repülőtéren végzik el, melynek eredményét (kb. 24 óra) a szálláshelyen, izolációban kell megvárni! A látogatóknak emellett le kell tölteni az úgynevezett COVID-19 DXB alkalmazást, hogy megkönnyítsék a koordinációt és az egészségügyi hatóságokkal való kommunikációt, amennyiben COVID-19 tüneteket tapasztalnak. Még többet a belépési feltételekről itt tudhatsz meg.

Kedvezményes repjegyek Dubajba

(Forrás. airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top