Connect with us

Hírek

Utazás Dubaiba: ezek a jelenlegi belépési feltételek

Utazás Dubaiba: ezek a jelenlegi belépési feltételek

Úgy néz ki, hogy Dubaj lesz az idei szezon slágere, ha te is kacsingatsz a legek városával, nézd meg az aktuális belepési feltételeket.

A Dubaiba történő beutazás speciális szabályai:

  • Minden Dubaiba utazónak az indulás előtti 72 órán belüli (mintavételtől számítva), kinyomtatott angol vagy arab nyelvű, negatív PCR teszteredménnyel kell rendelkeznie.
  • érvényes egészségügyi biztosítás COVID-19 biztosítással
  • Covid-19 DXB App letöltése

A 12 év alatti gyermekeknek, illetve a közepes és súlyos fogyatékossággal élő utasoknak nem kell teszt. 

Az Expo2020 Dubai az emírség területéhez képest más feltételek szerint látogatható: oltott személyek PCR teszt nélkül, oltatlanok 72 órán belüli PCR teszt bemutatásával léphetnek be. A rendezvény bizonyos jegykategóriái ingyenes PCR tesztelési lehetőséget biztosítanak.

Utazás Dubaiba

Ez is érdekelhet:

Kedvezményes repülőjegyek Dubaiba


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (3 votes)
Kattintson a megjegyzésre
To Top