Connect with us

Hírek

Dubaj és Budapest között indít közvetlen járatot a flydubai

Dubaj és Budapest között indít közvetlen járatot a flydubai

Dubaj és Budapest között indít közvetlen járatot szeptember végétől a flydubai. A járatok a keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon közlekednek majd, az Emirates légitársasággal kódmegosztásos rendszerben.

Dubaj és Budapest között indít közvetlen járatot szeptember végétől a flydubai. A járatok a keddi, csütörtöki, pénteki és szombati napokon közlekednek majd, az Emirates légitársasággal kódmegosztásos rendszerben. Ennek köszönhetően az utasok könnyen és egy repülőjeggyel szállhatnak át Dubajban az Emirates hálózatára.

Az új kínálattal nemcsak a kapacitás bővül a két város között, hanem az esti órákban Dubajból induló és a reggeli órákban oda visszaérkező járatokkal rövidíthető az átszállási időt számos Emirates-útvonal esetében. Az FZ 1407-es járatok 17:35-kor indulnak Dubajból és 21:30-kor szállnak le Budapesten, majd 23:30-kor szállnak fel FZ 1408-as járatszámmal, és másnap 07:05-kor érkeznek vissza Dubajba, helyi idő szerint.

Dubaj jelenleg a legbiztonságosabb úti célok egyike. A lakosok és a turisták egészségének védelmére a dubaji hatóságok továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak. „A város összes döntése a közegészséget tartja szem előtt, hiszen a COVID-19 elleni döntéseket az egészségügyi hatóságok, és a tudósok hozzák meg– jelentette ki Helal Saeed Al Marri, a Dubaji Turisztikai Hivatal ügyvezető igazgatója.

Belépési feltételek

Dubajba jelenleg két negatív eredményű PCR teszt felmutatásával lehetséges a belépés, illetve az utasbiztosítás meglétét is ellenőrzik. Az első teszt egy 72 óránál nem régebbi, negatív eredményű, míg a második (ingyenes) tesztet a dubaji repülőtéren végzik el, melynek eredményét (kb. 24 óra) a szálláshelyen, izolációban kell megvárni!

A látogatóknak emellett le kell tölteni az úgynevezett COVID-19 DXB alkalmazást, hogy megkönnyítsék a koordinációt és az egészségügyi hatóságokkal való kommunikációt, amennyiben COVID-19 tüneteket tapasztalnak. Még többet a belépési feltételekről itt tudhatsz meg.

Flydubai

(Forrás: Airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top