Connect with us

Hírek

Dubaj újra nyitva! Ha nincs teszted, az Emirátusokban ingyen elvégzik

Dubaj újra nyitva! Ha nincs teszted, az Emirátusokban ingyen elvégzik

Az Egyesült Arab Emirátusok a világ egyik leggyorsabban fejlődő országa, gyakorlatilag pár év alatt a sivatagból nőttek ki csodálatos épületei. Számos országhoz hasonlóan, 2020. július 7-től immár Dubaj is nyitva áll a turisták előtt, életkori utazási korlátozás nincs érvényben! Újdonságnak számít az, hogy amennyiben nem rendelkezel negatív teszttel, akkor közvetlenül Dubajba érkezéskor ingyenesen végzik el.

Advertisement

A Dubaj kormányzat bejelentése alapján 2020. július 7-től lehetőség lesz a turista célú beutazásra, az alábbi feltételek teljesítése mellett:

  • Az országba belépéskor ki kell tölteni egy egészségügyi információval illetve egy karantén intézkedéssel kapcsolatos űrlapot.
  • Covid-19 DXB App letöltése!
  • Nemzetközi utas és balesetbiztosítás! Azaz rendelkeznie kell a koronavírussal kapcsolatos költségeket fedező utasbiztosítással vagy utazás előtt nyilatkoznia kell róla, hogy állja az esetleges kezeléssel és karanténnal kapcsolatos költségeket. Ha az Emirates valamelyik járatával utazna, vigye magával a check-inhez a koronavírussal kapcsolatos költségek fedezését igazoló utasbiztosítást.
  • Járatának indulása előtt 96 órával PCR-tesztet kell végeztetnie magán és utazáskor magával kell vinnie negatív koronavírus teszteredményét. Ez vonatkozik az összes utasra, beleértve a gyermekeket is. Amennyiben nem rendelkezne teszttel, azt ingyenes végzik el a reptéren.
  • Érkezéskor megmérik a turisták testhőmérsékletét.

Fontos, hogy nem megfelelő teszt, illetve tünetek esetén, a Dubaj repülőtéren tesztre kötelezhetik a látogatókat! Ha érkezéskor elvégezteti magán a PCR-tesztet Dubajban, a teszt eredményének megérkezéséig önkéntes karanténba kell vonulnia. 

Akciós Dubai repjegyek!


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Bérelj autót a Pelikánon keresztül! Kattints, válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Szerdától lezárják Írországot https://t.co/QbFkAjLgWJMennyi ideje jött ki ez a hír? 3 óra
Madeira egész évben olyan, mint egy virágokkal teli kert https://t.co/4hWe45WqmLMennyi ideje jött ki ez a hír? 10 óra
GYIK: Hova utazhatunk – gyors áttekintés, szabályok, korlátozások https://t.co/cMuzpc6xw1Mennyi ideje jött ki ez a hír? 10 óra
FRISSÍTVE: Fontos szigorításokról döntött az olasz kormány https://t.co/W5mpfCkf1SMennyi ideje jött ki ez a hír? 11 óra
A balatonboglári Gömbkilátó lett az Év Kilátója! https://t.co/zBUZXpAx7EMennyi ideje jött ki ez a hír? 12 óra
Repülj télből a nyárba karantén és teszt nélkül: Cancún, Zanzibár, Punta Cana már 109 900 Ft-tól! https://t.co/PRFQ4NnlRYMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Napi hoppá: szellemvárosból őrületes turistamágnes, ez történik Kínában https://t.co/kn2XfuVzxtMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
NAP AJÁNLATA: Téli pihenés a Mátrában 31 900 Ft-tól! https://t.co/MDT5PF0CTkMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Fontos szigorításokról döntött az olasz kormány https://t.co/W5mpfCkf1SMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
Koronavírus Walesben: péntektől teljesen leáll az élet https://t.co/Vqblb38ps1Mennyi ideje jött ki ez a hír? 1 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top