Connect with us

Hírek

Diákkedvezmény az Etihad Airways-nél

Diákkedvezmény az Etihad Airways-nél

Remek akcióval állt elő az Etihad Airways: diákkedvezményt kínál utasai számára. Ha a felsőoktatásban tanulók 2021. március 31. előtt foglalnak olyan utazást, amely 2021 szeptemberéig befejeződik, akkor 10 százalékot is megtakaríthatnak a turista osztályú és 5 százalékot az üzleti osztályú jegyeken.

Remek akcióval kedveskedik az Etihad Airways az év végén. Ha a felsőoktatásban tanulók 2021. március 31. előtt foglalnak utazást, amely 2021 szeptemberéig befejeződik, akkor 10 százalékot is megtakaríthatnak a turista osztályú és 5 százalékot az üzleti osztályú jegyeken. A kedvezmény a hallgató családtagjaira is vonatkozik, ha egy foglalással vásárolják a repülőjegyet és együtt is utaznak. Az ajánlat igénybevételéhez a check-in során a diákoknak érvényes diákigazolványt vagy egyetemi hallgatói jogviszonyukat igazoló levelet kell bemutatniuk.

Az akció keretén belül az utasok 40 kilós feladott poggyászt vihetnek magukkal a turista osztályon, az üzleti osztályon kicsivel több, 50 kilós feladott poggyász engedélyezett. Ha az úti cél az Egyesült Államok vagy épp Kanada, akkor jogosultak további egy bőrönd feladására is, mindezt teljesen ingyen. A repülőjegy emellett rugalmas is, ugyanis a dátumot egy alkalommal ingyenesen meg lehet változtatni.

Etihad

A teljes cikk elérhető az új REPJEGYKIRALY alkalmazásban is! Az app értesítést küld a legkedvezőbb ajánlatokról, figyelemmel kíséri az utazás világának történéseit, cikkeinket internetkapcsolat nélkül is elérhetik a letöltők. Az alkalmazás kompatibilis mind az iPhone, mind az Androidos telefonokkal.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top