Connect with us

Király repjegyek

Városlátogatás Dániában? Repjegyek Koppenhágába most 11 421 Ft-tól

Városlátogatás Dániában? Repjegyek Koppenhágába most 11 421 Ft-tól

Ha szeretsz gyalogosan felfedezni új helyeket, ha szereted a mosolygós, kedves emberkéket, akkor Koppenhága a te városod! A dán főváros a bohém élet fellegvára, ahol kedves kis parkokból, úszó kocsmákból nincs hiány. Dánia meghatározott kritériumrendszer alapján ismét három kategóriát különböztet meg – citromsárga, narancssárga és piros. Magyarország jelenleg a zöld kategória kritériumainak felel meg. Foglald le repjegyed Koppenhágába szuper áron 11 421 Ft-tól!

Advertisement
Dániában

Miért épp Koppenhága?

Koppenhágát, Dánia fővárosát sokszor emlegetik a világ egyik legboldogabb, legélhetőbb és legjobban kialakított városának. A város kompakt mérete tökéletes ahhoz, hogy sétálgass vagy (épp úgy mint a helyiek) felugorj egy biciklire. A tenger sós illatát mindenfelé érezni, sok híd ível át a csatornákon, a sirályok mindenhol nagy csapatokban vijjognak, igazi tengerparti hangulatot kölcsönözve. És turistacsalogató látványosságokból sincs hiány, rögvest ott van például az 1843 óta működő Tivoli vidámpark, ami mára Dánia leglátogatottabb látványosságává vált. De meglesheted a Dán Nemzeti Múzeumot, a Kis Hableány szobrát vagy a Christiania negyedet, amely tulajdonképpen egy hippi álomváros.

Kedvezményes repjegyek Koppenhágába

A világjárvány miatt az alábbi korlátozó intézkedések mellett lehet beutazni Dániába:

Magyarország jelenleg a legkedvezőbb, zöld kategória kritériumainak felel meg. Az alábbiakban ismertetett szabályozások a Magyarországról, tehát mint zöld minősítésű országból történő beutazás kondícióit részletezik, figyelemmel a július 1-jétől érvénybe lépett könnyítésekre. 

Az uniós igazolványt („European Corona Passport/EESZT applikáció”) Dánia az alábbi feltételek legalább egyikének teljesülésével fogadja el:

  1. Negatív koronavírus-teszt: immunitással nem rendelkező személyeknek egy 72 óránál nem régebbi PCR, vagy 48 óránál nem régebbi antigén tesztet kell felmutatniuk.
  2. Védőoltás: a védettséget azon személyek esetében ismerik el a dán a hatóságok, akik az Európai Gyógyszerügynökség  által elfogadott vakcina egyikéből (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen) megkapták a szükséges számú (általában 2) oltást és azóta legalább 14 nap eltelt. 
  3. Korábbi koronavírus fertőzés: az érintett személyek immunitásukat egy az utazást megelőzően legalább két héttel korábban, de egy évnél nem régebben elvégzett pozitív PCR teszttel tudják igazolni.  

Az egységes európai koronaútlevél alkalmazása valamint a beutazási korlátozások 15 éven aluli kiskorúakra nem vonatkoznak. 

Karanténkötelezettség nincs mind addig, amíg Magyarország zöld, citromsárga vagy narancssárga besorolás alatt áll. 

Dániában


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

A Brexit után: többé nem elég a személyi igazolvány. 2021 októberétől útlevél szükséges https://t.co/K7TRbh2XhHMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Milánó retúrjegy Budapestről most 7 320 Ft-tól https://t.co/e8f1GS7VYEMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
NAP AJÁNLATA: 4*-os pihenés Dubajban Budapestről 129 900 Ft-tól https://t.co/nG5FO5oRQtMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
20 kihagyhatatlan látnivaló és program Dubajban https://t.co/BpEQbRQB4YMennyi ideje jött ki ez a hír? 4 nap
Tarkabarka kontinens, avagy Európa legszínesebb utcái https://t.co/1cWbByFbSGMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Városlátogatás Dániában? Repjegyek Koppenhágába most 11 421 Ft-tól https://t.co/rjNgHF6aW9Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Édes élet olasz módra: mit eszik az olasz s mit (és hol) kóstoljunk mi https://t.co/VRNGUch41dMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Szuper repjegy! Irány a csodás Mallorca teszt és karantén nélkül (is), foglalj 7 489 Ft-tól https://t.co/OISUiCApzkMennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
NAP AJÁNLATA: Kora őszi pihenés Cipruson privát transzferrel az árban 95 900 Ft-tól https://t.co/n7BPdviM50Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
LAST MINUTE REPJEGYEK: foglalj akár 70%-os kedvezménnyel! Repjegyek 4 968 Ft-tól https://t.co/uEUOBLKy2QMennyi ideje jött ki ez a hír? 7 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top