Connect with us

Király repjegyek

Városlátogatás Dániában? Repjegyek Koppenhágába most 11 526 Ft-tól

Városlátogatás Dániában? Repjegyek Koppenhágába most 11 526 Ft-tól

Ha szeretsz gyalogosan felfedezni új helyeket, ha szereted a mosolygós, kedves emberkéket, akkor Koppenhága a te városod! A dán főváros a bohém élet fellegvára, ahol kedves kis parkokból, úszó kocsmákból nincs hiány. Dánia meghatározott kritériumrendszer alapján ismét három kategóriát különböztet meg – citromsárga, narancssárga és piros. Magyarország jelenleg a zöld kategória kritériumainak felel meg. Foglald le repjegyed Koppenhágába szuper áron 11 526 Ft-tól!

Advertisement
Dániában

Miért épp Koppenhága?

Koppenhágát, Dánia fővárosát sokszor emlegetik a világ egyik legboldogabb, legélhetőbb és legjobban kialakított városának. A város kompakt mérete tökéletes ahhoz, hogy sétálgass vagy (épp úgy mint a helyiek) felugorj egy biciklire. A tenger sós illatát mindenfelé érezni, sok híd ível át a csatornákon, a sirályok mindenhol nagy csapatokban vijjognak, igazi tengerparti hangulatot kölcsönözve. És turistacsalogató látványosságokból sincs hiány, rögvest ott van például az 1843 óta működő Tivoli vidámpark, ami mára Dánia leglátogatottabb látványosságává vált. De meglesheted a Dán Nemzeti Múzeumot, a Kis Hableány szobrát vagy a Christiania negyedet, amely tulajdonképpen egy hippi álomváros.

Kedvezményes repjegyek Koppenhágába

A világjárvány miatt az alábbi korlátozó intézkedések mellett lehet beutazni Dániába:

Magyarország jelenleg a legkedvezőbb, zöld kategória kritériumainak felel meg. Az alábbiakban ismertetett szabályozások a Magyarországról, tehát mint zöld minősítésű országból történő beutazás kondícióit részletezik, figyelemmel a július 1-jétől érvénybe lépett könnyítésekre. 

Az uniós igazolványt („European Corona Passport/EESZT applikáció”) Dánia az alábbi feltételek legalább egyikének teljesülésével fogadja el:

  1. Negatív koronavírus-teszt: immunitással nem rendelkező személyeknek egy 72 óránál nem régebbi PCR, vagy 48 óránál nem régebbi antigén tesztet kell felmutatniuk.
  2. Védőoltás: a védettséget azon személyek esetében ismerik el a dán a hatóságok, akik az Európai Gyógyszerügynökség  által elfogadott vakcina egyikéből (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen) megkapták a szükséges számú (általában 2) oltást és azóta legalább 14 nap eltelt. 
  3. Korábbi koronavírus fertőzés: az érintett személyek immunitásukat egy az utazást megelőzően legalább két héttel korábban, de egy évnél nem régebben elvégzett pozitív PCR teszttel tudják igazolni.  

Az egységes európai koronaútlevél alkalmazása valamint a beutazási korlátozások 15 éven aluli kiskorúakra nem vonatkoznak. 

Karanténkötelezettség nincs mind addig, amíg Magyarország zöld, citromsárga vagy narancssárga besorolás alatt áll. 

Dániában


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Egyiptom és a Maldív-szigetek is elfogadja a magyar védettségit https://t.co/abHGl7eaB7Mennyi ideje jött ki ez a hír? 14 óra
A világhírű énekesnő, Alicia Keys is fellép az Expo 2020 Dubai világkiállításon https://t.co/jBlKaVkN0ZMennyi ideje jött ki ez a hír? 15 óra
Japán ismét megtiltja a külföldi utazók belépését az országba https://t.co/vSANqRoCbeMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
A Fülöp-szigetek 7 európai országgal felfüggesztette a légiforgalmat, Magyarországgal is https://t.co/ardyDLb4XmMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Az Egyesült Királyság szigorít! Mit kell tudni az új beutazási feltételekről? https://t.co/m3B3IVm9DdMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 nap
Kanári-szigetek? Igen, kérem! Retúrjegyek már 16 950 Ft-tól! https://t.co/Nr7cdBchVyMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Utazás Portugáliába: december 1-től negatív teszt szükséges https://t.co/1IRy7I4btdMennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
Kihagyhatatlan Black Friday akció! Egyiptomi repjegyek 16 630 Ft-tól https://t.co/Pebdayecc3Mennyi ideje jött ki ez a hír? 5 nap
BLACK FRIDAY! Retúr repjegy Dubajba már 33 010 Ft-tól! https://t.co/ivKwCygXp5Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
Retúr repjegy Londonba 7 175 Ft-tól! (téli időpontok) https://t.co/2vOyo6QkW8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 6 nap
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top