Connect with us

Magazin

China Eastern Airlines megfizethető és kényelmes! A turista osztály

China Eastern Airlines megfizethető és kényelmes! A turista osztály

Ezt a cikket azzal akartuk kezdenie, hogy „A China Eastern Airlines légitársaságot azért szeretjük a leginkább, mert…” Az ötlettel csak annyi a gond, hogy ezt képtelenek vagyunk egyetlen dologgal kifejezni. A világ 7. legnagyobb légitársasága több dologgal is elnyerte a tetszésünket. Például, gyorsan fejlődik, és teljes gőzzel próbál alkalmazkodni az éppen aktuális trendekhez a légi közlekedés terén. Ezenkívül a világ számos országába juttat el valódi kényelemben és megfizethető áron. És nem, ez nemcsak a magasabb osztályon utazókra érvényes. Felkészültél? Akkor olvasd el, milyen is az a turista osztály, melyet a China Estern Arilines kínál.

https://pelipecky.sk/wp-content/uploads/2019/12/DSC_0020-1024x681.jpg

Akciós Shanghai Airlines repjegyek:

Boeing 787-9 Dreamliner

A China Eastern Airlines a magyar utasokat is szereti (és ez fordítva is érvényes), mivel 2019. június 7-től Sanghajba repülhetnek Budapestről – bár a Shanghai Airlines-szal, de ez a China Eastern Airlines leányvállalata. A hab a tortán (de igazi édes tejszínhab), hogy az utasok az utat egy Boeing 878-9 Dreamliner típusú repülőgép fedélzetén tölthetik. Ahogy azt már a Shanghai Airlines beszámolónkban is olvashattad, a modern Boeing 787-9 repülőgépen 285 ülőhely található, a konfiguráció az alábbi: 4 az első osztályon, 26 a business osztályon, valamint 28 prémium turista és 227 standard turista.

https://pelipecky.sk/wp-content/uploads/2019/12/787_SHA_02-1024x576.jpg

Képzeld el tehát, hogy Budapestről Sanghajba Dreamlinerrel repülsz. Ám nyugodtan megtörténhet az is, hogy itt egy Airbus 350 visz tovább (ha nem Sanghaj a végleges úti célod). Ez ezt jelenti, hogy egyetlen utazás alatt a repülőgépek 2 csúcsmodellje kerül a popsid alá.

Az ülőhelyek

Repülőgépen utazni a szervezetünk számára nem éppen egy leányálom, megterhelő még akkor is, ha nem annyira érzékeljük. Szóval a kényelem egészségügyi szempontokból is lényeges. Ezt bizonyára a China Eastern Airlines légitársaságban is tudják, mivel ülései/székei ergonomikusak, és mivel nemzetközi járatokat kínál, a lábtér az európai standardokhoz alkalmazkodik.

https://pelipecky.sk/wp-content/uploads/2019/12/Economy-final-1024x642.jpg

A fedélzeti étkezés

Az, hogy mi lesz a tányérodon, attól függ, hogy hová és honnan utazol. De abban biztos lehetsz, hogy képes leszel választani (ezt ne felejtsd el előre megtenni), mivel a China Eastern Airlines senkit sem hagy éhesen, legyen szó egészségügyi problémákról, speciális diétákról vagy vallási meggyőződésről. És ami a lényeg: az ételeik tényleg finomak.

A szórakoztató rendszer

A szórakoztató rendszer nemcsak a magasabb osztályok luxusa. Mindegy, hogy milyen szinten repülsz, nem fogsz unatkozni, nem csak azért, mert a rendszer mindig aktuális, hanem a képernyő minősége és főleg nagysága is könnyebben eljuttat a filmek, sorozatok, játékot, sőt, még vásárlás világába is. Természetesen minden utas saját monitorral rendelkezik, csakúgy mint USB csatlakozóval. A szórakoztató rendszer is arról tanúskodik, hogy a légitársaság nagyon figyel a gyors fejlődésre, hiszen nem olyan régen még csak minden ötödik-hatodik sor rendelkezett egyetlen képernyővel a turista osztályon.

https://pelipecky.sk/wp-content/uploads/2019/12/15284842_1867196356843630_810908031397554986_n.jpg
A fénykép forrása: https://www.facebook.com/ceair/

A sanghaji Putung nemzetközi repülőtér 

Tehát, mint fentebb említettük, a China Eastern Airlines leányvállalata, a Shanghai Airlines fedélzetén utazol Ázsiába a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről. Először eljut a Sanghajba, a Putungi (Pudong) repülőtérre. Fontos csomópont, de nem csak a China Eastern Airlines számára. Nagyon frekventált mind a személyszállítás, mind az áruszállítás területén, Kína egyik legfontosabb repülőtere

Nagyjából 30 km távolságra fekszik a belvárostól. Szóval, eldöntheted, hogy úti célod Kína legnagyobb ipari városa lesz, vagy tovább utazhatsz egy másik fantasztikus városba, országba, földrészre. Szeretnénk még egyszer hangsúlyozni, hogy nagyon elfogadható áron járhatod így be a világot.

A Shanghai Airlines 140 célállomásra repül, a China Eastern Airlines további 248 úti célba. Az utasok kedvük szerint kombinálhatják a két légitársaságot és könnyedén átszállhatnak bármely más járatra a SkyTeam Alliance légiszövetségen belül, amelynek tagja a China Eastern Airlines és leányvállalata a Shanghai Airlines is.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top