Connect with us

Király repjegyek

Bostonba 62 900 Ft-ért? Kattints és foglalj, mint a villám

Bostonba 62 900 Ft-ért? Kattints és foglalj, mint a villám

Hétfői meglepetés! Hoztunk egy kihagyhatatlan repjegyet Barcelonából Bostonba 62 900 Ft-ért. Bár az ár csak kézipoggyászt tartalmaz, így is kivételes.

Az ajánlat korlátozott, nem tudjuk pontosan, mikor ér véget az akció, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb foglalj. P.S: Barcelonába pár ezer forintért tudsz repjegyet vásárolni.

BOSTON 62 900 Ft-ért

 ✅ október ✅ november  ✅ december ✅ január ✅ február

Repjegy   FOGLALD LE ITT

Boston

Néhányan „bab-városnak” vagy „Amerika Athénjának” nevezik az USA Massachusetts államában fekvő Bostont. 1630-ban angol puritánok alapították. 1755-ben ez volt az Egyesült Államok legnagyobb városa, azóta is egy gazdasági és kulturális központ. Körülbelül 617 ezer lakosa van, számos híres főiskolája van és egy csomó kulturális programot kínál. A turisták szerint Boston felülmúlja az amerikai városok jellegzetes hangulatát, sokak szerint inkább emlékeztet európai városra.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (2 votes)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top