Connect with us

Király repjegyek

Megáll az ész! Retúr repjegy Barcelonából Bostonba 54 900 Ft-ért

Megérkezett a repjegyes Mikulás is! Hozott egy kihagyhatatlan ajánlatot Barcelonából Bostonba 54 900 Ft-ért, sőt az odaúton még egy gyors városnézés is belefér Montrealban (akár egy teljes napot tölthetsz el Kanadában)

A juharfa országának nemzeti fuvarozója -az Air Canada repít a nagy tócsa mögé. Bár az ár csak kézipoggyászt tartalmaz, így is kivételes.

Az ajánlat korlátozott, nem tudjuk pontosan, mikor ér véget az akció, ezért javasoljuk, hogy minél hamarabb foglalj. P.S: Barcelonába pár ezer forintért tudsz repjegyet vásárolni.

BOSTON 54 900 Ft-ért

 ✅ április  ✅ május  ✅ június ✅ augusztus  

✅ szeptember  ✅ október

FOGLALD LE ITT

Boston

Néhányan “bab-városnak” vagy “Amerika Athénjának” nevezik az USA Massachusetts államában fekvő Bostont. 1630-ban angol puritánok alapították. 1755-ben ez volt az Egyesült Államok legnagyobb városa, azóta is egy gazdasági és kulturális központ. Körülbelül 617 ezer lakosa van, számos főiskolát, remek kórházat vagy kulturális programot kínál. A turisták szerint Boston felülmúlja az amerikai városok jellegzetes hangulatát, sokak szerint inkább emlékeztet európai városra.

Montreal

Kanada második legnagyobb városa, avagy az amerikai Párizs. Így írnánk le röviden a montreali metropoliszt. Egy olyan hely, ahol a 19. századi templomok modern felhőkarcolókkal keverednek, és ahol kerékpárutak keresztezik a várost. Nem hiába tartják az egyik legélhetőbb helynek a világon. Mivel franciaországi tartomány, így gyakrabban hallhatsz franciát, mint gondolnád. Egyébként Kanada nem szorul nagyobb bemutatásra.

Megáll az ész! Retúr repjegy Barcelonából Bostonba 54 900 Ft-ért
5 (100%) 1 vote[s]

Continue Reading
Kattintson a megjegyzésre
Advertisement
Advertisement
To Top