Connect with us

Király repjegyek

NAPI ŐRÜLET: Berlin most akár 4 900 Ft-tól

NAPI ŐRÜLET: Berlin most akár 4 900 Ft-tól

Olcsóbb mint busszal, vonattal vagy kocsival, ugyanis Budapestről Berlinbe most 4 900 Ft-ért foglalhatsz retúrjegyet. Ettől a szuperolcsó repjegytől már csak pár kattintás választ el. Neked csak annyi a dolgod, hogy választas az akciós időpontokból és foglalsz.

Advertisement

Berlin Budapestről: 4 900 Ft-tól

Időpontok: szinte egész novemberre

Budapest Közv. járat Berlin Közv. járat Budapest
4.900 Ft-tól Foglalj

Ha korlátozott a büdzséd, de mégis szeretnél elmenekülni a szürke hétköznapokból, akkor ismerd meg Berlin történelmét és legjobb szórakozó helyeit. Ingyenes fesztiválok, koncertek, színházi előadások és megannyi érdekes program vár rád.

Ha csak egy hosszú hétvégére látogatod meg a várost, akkor sem maradhatnak ki a kötelező látnivalók. Itt található pl. a Múzeum-sziget is, amely egy múzeumokból álló komplexum és amely az UNESCO Világörökség részét is képezi.

Berlin híres nemcsak a múzeumairól, de színházairól is. A legismertebbek közé tartozik a Schaubühne, Berliner Ensemble, valamint Maxim-Gorki Színház. Magasból szeretnéd látni a várost? Irány a tévétorony. Csodás képeket tudsz innen lőni, amelyeket a barátaid is megirigyelnek majd.

Ha a kulturális események után marad egy kis időd, akkor látogass el Berlin egyik állatkertjétbe, mert hogy abból is kettő van.

Berlin legkedveltebb látnivalói

  • Berlini fal
  • Brandenburgi kapu
  • Santa Hedwig
  • Nicolau környéke
  • Grand Star tér
  • Charlottenburg-kastély
Fotó: Shutterstock, Dreamstime, Unsplash.com
Kattintson a megjegyzésre
To Top