Connect with us

Hírek

A bécsi reptéren mától COVID-19 gyorsteszteket végeznek

A bécsi reptéren mától COVID-19 gyorsteszteket végeznek

Hétfőtől a bécsi Schwechat repülőtér közvetlenül a repülőtéren fogja kínálni az utasoknak az új koronavírus tesztelését. Az országba beutazó utasok így elkerülhetik a 14 napos karantént, ugyanakkor a külföldre utazók is kérhetik a teszt elvégzését és igazolhatják magukat az érkezési országban.

Advertisement

A teszt ára a repülőtéren 190 euró (kb. 67 000 Ft), az eredmény 2-3 óra alatt érhető el.

A bécsi repülőtér jelenleg menetrend szerinti járatokat indít Dohába (Qatar Airways), Dortmundba, Düsseldorfba, Frankfurtba, Hamburgba, Lisszabonba, Minszkbe és Szófiába, valamint néhány charter járatot is újraindít.


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top