Connect with us

Király repjegyek

Irány a katalán szépség! Barcelona repjegy 14 280 Ft-tól

Irány a katalán szépség! Barcelona repjegy 14 280 Ft-tól

Barcelona fiatalos, hangulatos, kulturális gyöngyszem. A katalán szépség tárt karokkal várja a turistákat, megannyi látnivaló, Gaudí remekművei, Camp Nou stadion a sportrajongóknak, hosszú homokos part és azok a tapas bárok. Higgyétek el, semmi sem jobb annál, mint egy remek társasággal élvezni a barcelonai napsütést! De a város napnyugta után is él, de még mennyire. Bárok, szórakozóhelyek spanyol ritmusra hangolva. Fogd a haverokat és töltsetek el pár napot Barcelonában januárban.

Barcelona retúrjegyek

Honnan? Budapestről, Bécsből

Kivel? Ryanair

Mikor? Télen

Példa dátum: január 16 – 21 (Budapestről)

Barcelona a magasból leginkább egy tábla csokira emlékeztet, ha szívesen megkóstolnád, jobb helyen nem is lehetnél! A tapas bárok isteniek, főleg azoknak, akik soha nem tudnad dönteni és szinte végigmennének az étlapon.

De ne az evéssel zárjuk rövid cikkünket. Barcelona szinte nem evilági, legalábbis a látnivalói biztos nem. A Sagrada Família, a Casa Battlo, a Park Guell és még sorolhatnám.. mindegyik megér egy látogatást. Ha pedig a városnézés is pipa, akkor hűsölj a strandon 🙂


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

"Boldogságot pénzért venni nem lehet, de repülőjegyet igen, és az már majdnem ugyanaz." Az utazásba gyorsan beleszerettem, még talán gyerekkoromban, majd az egyetemi tanulmányaim során a Repjegykirály csapatában találtam magam. Ha időm engedi, imádok új helyeket felfedezni, de számomra Olaszország a legnagyobb szerelem, ahova mindig nagy lelkesedéssel térek vissza.

To Top