Connect with us

Hírek

Megérkezett az Austrian Airlines fizetős fedélzeti ételkínálata

Megérkezett az Austrian Airlines fizetős fedélzeti ételkínálata

Megérkezett az Austrian Airlines fizetős fedélzeti ételkínálata. A légitársaság a korábbiakhoz képest nagyobb választékot és színvonalasabb fogásokat biztosít utasainak.

Mint arról korábban beszámoltunk fizetős lesz a fedélzeti ételek és italok a Lufthansa, a Swiss és az Austrian rövid- és középtávú járatainak turista osztályán 2021 tavaszától. A változás hozadéka azonban, hogy a választék ezzel együtt nagyobb és jobb minőségű lesz.

Az Austrian Airlines nemrégiben már be is mutatta a korábbiakhoz képest színvonalasabb fogások kínálatát. Az értékesítést a légiutaskísérők tabletek segítségével végzik. A légitársaság arra számít, hogy három utas közül legalább egy fogyaszt majd valamit az Austrian Melangerie elnevezésű szolgáltatás kínálatából.

Austrian Airlines
Austrian Airlines

Az új menü elkészítése során nagy figyelmet fordítottak a minőségre, a környezetbarát termékek és csomagolóanyagok alkalmazásával pedig nagy hangsúlyt fektettek a fenntarthatóságra is.

Austrian Airlines
Austrian Airlines

(Forrás: Airportal.hu, Austrian Airlines)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kérjük, értékelje ezt a cikket.
Kattintson a megjegyzésre
To Top