Connect with us

Király repjegyek

Athén Budapestről 12 445 Ft-tól

Athén Budapestről 12 445 Ft-tól

Athén Európa egyik legrégebbi városa, az európai civilizáció bölcsője; a demokrácia, a politika és a színház szülőhazája. Hírnevét elsősorban múltjának köszönheti, a várost járva valósággal megelevenednek előttünk a történelemkönyvek. Athén bővelkedik az ókori kultúrákból fennmaradt örökségekben, gondoljunk csak a város látképét uraló Akropoliszra, a Parthenónra, Zeusz templomára vagy az Agorára. Látogasd meg te is!

Advertisement

Olcsó repjegy Athénba!

Olcsó szállások Athénban

Olcsó szállásokat a pelikan.hu-n keresztül is tudsz foglalni. Szállásod két főre már 6 245 Ft-tól foglalhatod le.

Figyelmedbe ajánljuk!

Tipp alkalmazásra: Revolut

Van egy hasznos tippünk a számodra, mégpedig a Revolut fizetési szolgáltatás, Európa leggyorsabban növekvő pénzügyi technológiája. Az igényes utazók kedvence, de használata azok számára is célszerű, akik csak alkalmanként vagy minimálisan utaznak. Egy brit fintech startupról, vagyis korai fázisú vállalkozásról van szó, amely az utóbbi években rendkívüli népszerűségnek örvend. Annyira, hogy a Revolutot banki licenciával látta el az Európai Unió.

Utazási okmányok Athénba

Athénba személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel is utazhatsz.

Mikor érdemes Athénba utazni?

Athént leginkább a tavaszi és az őszi hónapokban ajánlják, ilyenkor a leginkább ideális a város időjárasa is. De telén kedvezőbb hotel árakra, kevesebb turistára és 10 fokra lehet számítani.

Kattintson a megjegyzésre
To Top