Connect with us

Hírek

Aranyat csempésző férfit fogtak egy indiai reptéren. Bizarr helyen vitte volna át az árut

Aranyat csempésző férfit fogtak egy indiai reptéren. Bizarr helyen vitte volna át az árut

Nem igazán tudjuk, mikként kellene felvezetnünk a soron következő cikket, szóval úgy döntöttünk egyenesen a közepébe vágunk. Dél-Indiában bizarr módon végrehajtott csempészet miatt tartóztattak le egy férfit. Az aranyat csempésző férfi a hátsójában vitte volna át az 1 kilónyi árut.

Advertisement

Az indiai repülőtér hatóságainak szerencsésen szerencsétlen napjuk lehetett, amikor észrevettek egy furcsán sétáló férfit – és felfedezték, hogy a végbelében összesen csaknem 1 kilogramm tömegben, mintegy 60 000 USA-dollár (nagyjából 18,5 millió forint) értékű lapos aranytömböket akar az országba juttatni. Mindezt azért, hogy megkerülje a vámot. Ha a legális utat választja, akkor a csempésznek 18 százalékos vámot kellett volna fizetnie, így viszont vádat fognak emelni ellene.

aranyat csempésző férfit fogtak
Forrás: New York Post

Az aranyat csempésző férfi a Go Air diszkont légitársaság Dubajból Kannurba tartó G8 4013-as járatával érkezett meg Indiába. Az elmúlt egy hét alatt ő a hetedik ember az ázsiai országban, aki a Közel-Keletről akart nemesfémet illegálisan, a vámot megkerülve bevinni. Ugyanannak a járatnak egy másik utasát 1, 5 kilogramm arannyal fogták el, bár a tisztviselők nem hozták nyilvánosságra, hogy az utazó ugyanúgy rejtette-e el az aranyat – írja a New York Post.

(Forrás: New York Post)

Ez is érdekelhet:


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
Kattintson a megjegyzésre

Sziasztok! Bianka vagyok, a Comenius Egyetem végzős hallgatója. Életfilozófiám, hogy a kreativitás minden dolog alapja. Mindennek a jó oldalát keresem, tudatos optimistának tartom magam. Kultúra rajongó vagyok, szeretem az irodalmat és a balettet. Szeretek kirándulni, új embereket, helyeket megismerni, az olasz konyhát, szinte minden desszertet… Jógázom, és szinte mindig pötyögök valamit a klaviatúrán.

Kedvezmények

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top