Connect with us

Hírek

Az Air France teszteredményt rögzítő mobilalkalmazást tesztel

Az Air France teszteredményt rögzítő mobilalkalmazást tesztel

Az Air France és a párizsi reptereket üzemeltető Groupe nemrégiben elindította azt az ICC AOKpass nevű alkalmazását, amely a koronavírus teszteredményeket képes kezelni.

Az Air France és a párizsi reptereket üzemeltető Groupe nemrégiben elindította azt az ICC AOKpass nevű alkalmazását, amely a koronavírus teszteredményeket képes kezelni. A légitársaság ezzel szeretné javítani az utazási élményt, hogy a kötelezően elvégzendő tesztek eredményeit, dokumentumokat egy alkalmazáson belül teszik elérhetővé.

A négyhetes próbaidőszak alatt a Párizs–Charles de Gaulle-ról San Franciscóba és Los Angelesbe induló, illetve onnan visszaérkező járaton utazók díjmentesen használhatják az alkalmazást. Emellett az Air France, a MedAire/International SOS, a Groupe ADP, a San Francisco-i Nemzetközi Repülőtér, valamint a Los Angeles-i Nemzetközi Repülőtér együttműködésének köszönhetően az applikációt használók gyorsított eljárásban részesülnek. Az utasok a párizsi megérkezés utáni útlevél-ellenőrzés során is használhatják a gyorsító sávokat.

Repülj az Air France légitársasággal

(Forrás: airportal.hu)


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 7 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 7 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre
To Top