Connect with us

Hírek

Az Air France újraindítja hálózatát

Az Air France újraindítja hálózatát

A járvány miatt bekövetkezett iparági visszaesés ellenére az Air France folytatja flottája megújítását. Az útvonalhálózat újraépítésénél nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és versenyképességre – új, környezetbarát repülőgépek is érkeznek a légitársaság flottájába. 

Advertisement

A légitársaság jelenlegi kapacitása közel 40 százaléka a 2019 márciusinak, de az Eurocontrol adatai szerint még így is a második legtöbb járatot biztosító légitársaság Európában. Ennek oka, hogy a hálózat ugyanúgy lefedi a családlátogatók, valamint az üzleti célú utasok és turisták igényét, emellett rendkívül erős az afrikai és Karib-térségbeli jelenlét. Az oltási programok előrehaladtával az idei második-harmadik negyedévben lehet majd számítani erősebb fellendülésre. Jelenleg a légitársaság folyamatosan tölti fel az újabb járatokat a menetrendbe.

A környezeti lábnyom csökkentésében kiemelt fontossága van a flotta moderinzálásának is. Így az Air France terveiben változatlanul hagyták az új gépek beszerzésére fordítható összeget.

Idén szeptemberben megérkeznek például az első Airbus A220-300-asok, amelyek főként a belföldi forgalomban teljesítenek majd szolgálatot. Ezek a gépek 25 százalékkal alacsonyabb károsanyag-kibocsátás és fogyasztás mellett üzemeltethetők azokhoz az Airbus A318-as és A319-es modellekhez képest, amelyekkel eddig repültek. Ugyanígy, zavartalanul halad az Airbus A350-esek átvétele is, a szélestörzsű gépből 38 darab érkezik a légitársaság flottájába.

Air France

Repülj az Air France légitársasággal


Különleges kedvezmények olvasóink számára!

  • 3 000 Ft engedmény repülőjegyeinkből - Töltsd le az új alkalmazásunkat (androidos okostelefonnal és iPhone-nal egyaránt kompatibilis).. Válaszd ki a repülőjegyed az akciós repjegyek kínálatából vagy kattints át a foglalásra közvetlenül valamelyik cikkből – természetesen az alkalmazásunkon keresztül. A foglalás fizetés lépésben másold be a SPOROLJ kedvezménykódot, és 3 000 Ft-tal olcsóbban foglalhatsz!
  • Autóbusz a reptérre? Mi a Flixbus járatait ajánljuk! ingyenes Wi-Fi, légkondi, megálló közvetlenül a repülőtéri terminál mellett. Budapest – Bécs útvonalon napi hatszor közlekednek.
  • Autóbérlés a Pelikan.hu oldalon! Válaszd ki a kívánt úti célt, hasonlítsd össze az árakat, majd válassz egy kocsit. A megrendelt autót máris felveheted a reptéren. Bizony, barátok vagyunk a Rentalcars.com-mal.
5/5 - (1 vote)
Kattintson a megjegyzésre

Kedvezmények

Röphírek

Utazási hírek és ajánlatok

Bangkok a főszezonban! Retúr repjegy Bécsből 209 900 Ft-ért https://t.co/8I8tbPxdPXMennyi ideje jött ki ez a hír? 1 hét
Kiruccannál? Dubaj lett a világ legkeresettebb úti célja https://t.co/vT5InIPac0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Zanzibár Bécsből az Etihad légitársasággal 219 900 Ft-ért https://t.co/69O2ejoLFkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
NAP AJÁNLATA: 4 napos utazás Dubajba 5* luxushotelben 219 900 Ft-tól https://t.co/9qpTT1FFQTMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Szicília kincsei – Palermo, Catania, Trapani https://t.co/uBBJ8VMDK8Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Málta minden belépési intézkedést eltörölt. Foglald le repjegyed 19 900 Ft-tól https://t.co/Wz9vzQl1SLMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Kora nyári tippek: az imádott olasz tengerpart https://t.co/ixNe8gzHZ0Mennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Cseréld le a tengert tóra! 7 gyönyörű nyaralás Európában https://t.co/BaXZvzPYhkMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Minden, amit tudnod kell a dubaji utazásod előtt (repjegyek, szállás, tippek) https://t.co/zljnsyhFKBMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
Szardínia retúrjegy Budapestről már 23 550 Ft-tól! https://t.co/HlhTI2ilivMennyi ideje jött ki ez a hír? 2 hét
1 2 3 5

Mai kedvencek

Ajánljuk:

Advertisement
Advertisement
To Top